αστρολογος προβλεψεις 5/12 Δευτέρα

imerisies-14414

αστρολογος προβλεψεις 5/12 Δευτέρα

Η νέα εβδομάδα αρχίζει με αρκετή τύχη για όλους. Η μέρα προβλέπεται εξαιρετικά επιτυχής για τους άντρες άνω των 35 ετών, οι οποίοι μπορούν να αναμένουν θετικές συγκυρίες σε πολλούς τομείς.

Να αναμένετε την πρόοδο μιας νομικής αγωγής, είτε κάποιων εγγράφων που αφορούν μια επικείμενη αγωγή. Η εύνοια της ημέρας θα εστιαστεί ειδικότερα στα εργασιακά σας θέματα γενικότερα, αν και ο όγκος εργασίας θα είναι μεγαλύτερος.
Μια ευχάριστη έκπληξη αναμένεται σήμερα, που θα σχετίζεται με ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ίσως αντιμετωπίσετε σήμερα ένα πρόβλημα στον εργασιακό σας χώρο που θα αφορά χρήματα, οικονομικά έγγραφα ή κάποια αντίστοιχη υλική δέσμευσή σας.
Μια διαφωνία ή μια δυσάρεστη συγκυρία μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσάς και μια υπηρεσία ή άτομα, μέσω των οποίων θα θέλετε να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις.
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ταξιδέψουν οι γυναίκες, άσχετα με τον λόγο του ταξιδιού τους.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πάρετε χαρά από ένα δώρο, ένα προνόμιο, μια αναγνώριση ή ανταμοιβή.
Θα νιώσετε επιτέλους ανακουφισμένοι, μετά από μια περίοδο προβλημάτων και έντασης. Όποια προβλήματα ανακύψουν σήμερα, θα επιλυθούν πολύ γρήγορα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα έχουν αρκετές επαφές με φίλους ή άντρες συγγενείς τους.
Ενδέχεται να επιτύχετε σήμερα την αναθέρμανση μιας ψυχρής ή τελειωμένης σχέσης με έναν άντρα, που μπορεί να ανήκει στο προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον.
Ίσως να μάθετε κάποιες ενδιαφέρουσες, χρήσιμες και ευχάριστες ειδήσεις από μακριά, που θα αφορούν μια γυναίκα.

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βρείτε το θάρρος να διαχωρίσετε τη θέση σας από ένα άτομο που σας είναι δυσάρεστο, ενοχλητικό ή αποπνέει αρνητισμό.
Θα γυρίσετε την πλάτη σας σε μια σχέση, μια δέσμευση ή έναν επαγγελματικό χώρο, επειδή σύντομα θα ανακύψει μια νέα ευκαιρία μέσω μιας ιδέας για κάτι καινούργιο και καλύτερο.
Ίσως να συναντήσετε ή να εμπλακείτε σήμερα με κάποια άτομα, που περνούν δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στη ζωή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768