εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 02-08/09

erwtikes-5314

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 02-08/09

ζώδια Κριός
Η πανσέληνος βγάζει το ρομαντισμό μέσα απ’ όλους μας – και καθώς η Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να βγείτε και να παίξετε, είναι ίσως η ιδανική στιγμή να το κάνετε. Αλλά πρώτα αφήστε όποιους δεσμούς με τους πρώην σας, με το πώς ήταν τα πράγματα. Κοιτάξτε στο μέλλον, Κριοί, αφήστε το φως της Σελήνης να σας καθοδηγήσει και η Αφροδίτη θα φέρει έναν νέο συμπαίκτη.

ζώδια Ταύρος
Ξέρετε πότε είναι καλή ιδέα να πείτε κάτι και πότε είναι πιθανότατα καλύτερο να το κρατήσετε μέσα σας, αλλά ακούτε τη διαίσθησή σας; Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μπερδέψετε αυτά τα δύο, να μείνετε πίσω όταν κάποιος ενδιαφέρεται, να προχωρήσετε όταν δεν ενδιαφέρεται. Κάντε παύση, Ταύροι, η νέα αγάπη δεν χρειάζεται βιασύνες.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι
Μια γλυκιά ενέργεια φέρνει αποτελέσματα, αλλά μην μπερδέψετε το ενδιαφέρον κάποιου για αυτά που λέτε, με το ενδιαφέρον για εσάς ως κάτι άλλο παρά ως φίλο. Υπάρχει πολλή γοητεία τριγύρω από τους Διδύμους, αλλά η αγάπη απαιτεί μια μεγαλύτερη σπίθα και, ειλικρινά, δεν θα την χάσετε αν την δείτε.

ζώδια Καρκίνος
Όταν προσπαθείτε να τελειώσετε τη δουλειά σας και έξω από το παράθυρό σας γίνεται γεώτρηση, αυτό. Θέλετε να πείτε γεια, θέλετε να κάνετε την κίνησή σας, αλλά κάτι δεν πάει καλά και το αναβάλετε. Για καλό λόγο. Αν μοιάζει πολύ με σκληρή δουλειά, απλώς φύγετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας, λάμπει το φως της και προσελκύει ακόμα περισσότερη προσοχή απ’ότι συνήθως προς το μέρος σας. Εδώ είναι το θέμα, να είστε επιλεκτικοί, Λέοντες. Οι αριθμοί είναι καλοί, περισσότερες επιλογές, αλλά στο τέλος μόνο ένα νούμερο είναι αυτό που φέρνει τον έρωτα. Δύο είναι ένας παραπάνω, τρεις είναι άπληστο, με τέσσερις απλώς επιδεικνύεστε.

ζώδια Παρθένος
Καθώς ο Άρης τραβάει δρόμο προς το ζώδιό σας και η Πανσέληνος λάμπει απέναντι, η γοητεία σας αυξάνεται! Το πάθος μπαίνει στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, Παρθένοι, και αν ψάχνετε προς τα πού να στρέψετε αυτό το πράγμα, ίσως η καινούργια αγάπη κάθεται μαζί με μια παλιά γνωριμία. Μπράβο, Άρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζώδια Ζυγός
Το αστέρι λάμπει από πάνω σας, πόσο όμορφα, για κοιτάξτε ξανά, Ζυγοί. Αυτό δεν είναι αστέρι, είναι ο κυβερνήτης των σχέσεων σας ο Άρης. Κάθεται στον ώμο σας και σας ζητάει να ασχοληθείτε με μια αγάπη χωρίς ανταπόδοση ή σας κάνει να λέτε το λάθος πράγμα και να νιώθετε ανόητοι. Δεν το κάνατε, δεν είστε ανόητοι, είστε χαριτωμένοι και τουλάχιστον έχετε κάνει τον άλλο να σας προσέξει. Προσπάθησε ξανά.

ζώδια Σκορπιός
Η Αφροδίτη ξετρυπώνει για να φανεί, πηδά πάνω και κάτω, σας χαιρετά και σας δείχνει κάποιον που του αρέσει το πρόσωπό σας και θα ήθελε να σας μάθει καλύτερα. Χαμογελάστε, Σκορπιοί, κατεβάστε λίγο την ένταση στην δυναμικότητά σας και προσκαλέστε τους.

ζώδια Τοξότης
Η Αφροδίτη φέρνει μια περιπέτεια στο δρόμο σας, έρχεται πιο κοντά για να βάλει κάποιον – που μπορεί να είναι πρόκληση αλλά αξίζει τον κόπο – στον κύκλο των φίλων σας ή για να χαράξει μια περιπέτεια στις διακοπές σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να της υποσχεθείτε ότι θα βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Αιγόκερως
Ο κυβερνήτης των σχέσεων σας η Σελήνη, γεμίζει στις 6 και σας προσφέρει μια συνομιλία, έναν έλεγχο της πραγματικότητας αν θέλετε. Αυτή η συζήτηση είναι ανάμεσα σε εσάς και σε αυτήν, μια ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν ειλικρινή διάλογο για το τι θέλετε από την αγάπη και τι δεν θέλετε. Πείτε τα στη μαμά Σελήνη.

ζώδια Υδροχόος
Ο Άρης φεύγει από τον τομέα της σχέσης σας, η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της όπως και ο Ερμής, οπότε τώρα είναι η ώρα για συζήτηση χωρίς την ανάγκη για βιασύνη. Κάποιος μπορεί να έχει φύγει, δεν θέλω να είμαι πολύ απότομος, αλλά: ωραία! Χώρος για κάποιον καλύτερο.

ζώδια Ιχθύες
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας την Τετάρτη, ξεκινάει να χτίζει μια στιγμή ανακάλυψης. Μια ανακάλυψη του πώς αισθάνεστε για κάποιον νέο στη ζωή σας, αν αυτός ή αυτή είναι οι κατάλληλοι ή αν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Ο Άρης, που μόλις έχει μπει στον τομέα της σχέσης σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πράγματα να προχωρήσουν γρήγορα.