εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 03-09/02

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 03-09/02

ζώδια Κριός
Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι στο ζώδιό σας, είναι η νικητήριο λαχείο στην αγάπη για μερικούς και σκληρή δουλειά για άλλους. Το να μπείτε βιαστικά σε ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να μην είναι η λύση που πιστεύατε ότι θα είναι, Κριοί. Οι ευκαιρίες για αγάπη βρίσκονται σε αφθονία, το να περιμένετε για το πραγματικό είναι το δύσκολο.

ζώδια Ταύρος
Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές όταν τα ίδια παλιά κόλπα δεν λειτουργούν πλέον για εσάς, σωστά; Ίσως να μην μπορείτε να καταλάβετε ότι κάνετε τα ίδια παλιά κόλπα, ότι παίρνετε τα ίδια αποτελέσματα και πάλι απ’ την αρχή; Ένας φίλος σας επισημαίνει αυτό τον κύκλο, αλλάξτε το και η τύχη στην αγάπη θα αλλάξει κι αυτή.

 

ζώδια Δίδυμοι
Πρέπει να έχετε φίλους, σίγουρα έχετε πολλούς από αυτούς, Δίδυμοι, αλλά αυτή την εβδομάδα βρίσκετε νέους φίλους, νέα χόμπι, νέο γυμναστήριο, νέα κλίκα στη δουλειά που φέρνει τον έρωτα στο δρόμο σας. Καλύτερες δεξιότητες για φλερτ από ποτέ!

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Όταν δεν αρέσετε σε κάποιον τόσο πολύ, τότε αυτός ο κάποιος σας φαίνεται σαν πρόκληση και εσείς πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο διότι αυτό θα τους αλλάξει τη γνώμη, σωστά; Όχι Καρκίνοι, τα συναισθήματα κάποιου είναι ξεκάθαρα και καλύτερα να κατευθυνθείτε μακριά του και προς κάποιον άλλο. Πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Λέων
Αν επιμένετε να κακομαθαίνετε κάποιον, να τον αντιμετωπίζετε σαν βασιλιά, θα περιμένει αυτή τη συμπεριφορά όλη την ώρα. Και; Γιατί όχι, Λέοντες, ίσως είστε εσείς αυτοί που σας πλημμυρίζουν με δώρα; Το πώς θα πρέπει να είναι τα πράγματα, είναι ανεξάρτητο από τα σχόλια των φίλων σας.

ζώδια Παρθένος
Οι τομείς της αγάπης σας είναι δραστήριοι, τόσο με μακροπρόθεσμα σχέδια όσο και με «τι κάνεις απόψε» όψεις να είναι ενεργές. Οπότε τι πρόκειται να κάνετε, Παρθένοι; Προσπαθείτε να εμβαθύνετε μια νέα σχέση ή να την κρατήσετε εκεί όπου βρίσκεται; Τυχεροί με τις επιλογές σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Ζυγός
Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από κάποιον που πιστεύει ότι είναι ένας και κανένας άλλος, όταν δεν είναι! Δεν είναι; Είστε σίγουροι γι’ αυτό, Ζυγοί; Είναι παθιασμένοι, ελκυστικοί, έτσι δεν είναι; Εμπρός λοιπόν, παραδεχτείτε το.

ζώδια Σκορπιός
Η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες, στον τρόπο που σας χαμογελούν, στον τρόπο που φαίνεται να είναι όπου θέλετε εσείς να είστε. Δεν είναι στις μεγάλες χειρονομίες, να σας βγάλουν σε ραντεβού, μεταξύ άλλων, αφήστε το να ξεδιπλωθεί και απολαύστε την καταδίωξη, λες και δεν το κάνετε ήδη.

ζώδια Τοξότης
Η διασκέδαση και τα παιχνίδια εξακολουθούν να καίνε μέσα στο διάγραμμά σας και θα φωτίσουν μερικά καταπληκτικά πράγματα αν τα αφήσετε, Τοξότες. Αλλά τα αφήνετε; Πραγματικά; Ανεβάστε το πρόγραμμα γυμναστικής σας περισσότερο, ψάξτε αυτό το μάθημα, βγείτε έξω καθημερινή. Περισσότερο έξω απ’ ό,τι μέσα. Δουλεύει.

zwdia-768

ζώδια Αιγόκερως
Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της αληθινής αγάπης, είναι εκεί κάθε μήνα, αλλά όχι πάντα τα Σαββατοκύριακα. Σάββατο βράδυ στην πόλη, πρωί της Κυριακής μήνυμα με κάποιο πολύ σοβαρό φλερτ να λαμβάνεται, ευγενική χορηγία του Ερμή.

ζώδια Υδροχόος
Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που το λέτε, όχι απαραίτητα με αυτό που λέτε. Κάποιος πρόκειται να ανταποκριθεί στη γλυκιά συζήτηση καλύτερα από ό,τι σε αυτό που θεωρείτε εσείς ως αστεία πειράγματα, τα πέρα και δώθε είναι λίγο υπερβολικά γι’ αυτούς. Κατεβάστε την ένταση λίγο.

ζώδια Ιχθύες
Θέλετε κάποιον που έχει κοινές αξίες, κάποιον που να έχετε κοινά μαζί του. Ίσως για να συμβεί αυτό να πρέπει να δείτε, επίσης, κι εκείνους που δεν έχουν; Αν κάτι δεν πάει καλά μην απελπίζεστε, είναι το μονοπάτι προς αυτό που θα πάει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις