εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 29/07-04/08

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 29/07-04/08

ζώδια Κριός
Η Αφροδίτη λέει ότι μπορεί να κάνετε πολλή φασαρία για κάποιον που μπορεί να βλέπετε ως φίλο, φίλο φίλου, ίσως; Αυτό το άτομο σας κάνει να νιώθετε άνετα όταν βρίσκεστε τριγύρω του – και μπορεί να βρίσκεστε τριγύρω του πολύ! Για να πάτε από το μόνοι στο μαζί, ανοίξτε τα μάτια σας, ή μήπως ανοίξτε την καρδιά σας, καλύτερα;

ζώδια Ταύρος
Μια αύξηση στον παράγοντα του φλερτ είναι το δώρο της κυβερνήτου σας της Αφροδίτης, καθώς αλλάζει ζώδιο την Δευτέρα. Σας φέρνει ευκαιρίες να πείτε «γεια», να χαμογελάσετε και να χτυπήσετε τις βλεφαρίδες σας, όπως μόνο οι Ταύροι μπορούν. Χρησιμοποιήστε ορθά τα δώρα σας αυτά!

 

ζώδια Δίδυμοι
Τα πράγματα που δεν σας αρέσουν, μπορούν να λυθούν, σωστά; Ίσως να μην μπορούν, ίσως ένας νέος έρωτας να μην αντέξει ως τον Αύγουστο; Μόνο εσείς ξέρετε πού είναι τα όριά σας και πού θα είναι αύριο. Η αλήθεια είναι ότι αν σας άρεσαν πραγματικά, δεν θα υπήρχαν όρια.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας ο ερωτικός παράγοντας ανεβαίνει, η προσοχή κατάλληλων ανθρώπων αυξάνεται και εσείς έχετε τη διάθεση για οικειότητα και προσωπική επαφή. Ο Κρόνος τη βοηθά με ένα φιλί κάρματος, μια συνάντηση αιώνων μπορεί αν έρχεται στο δρόμο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Όταν δεν μπορείτε να δείτε κάποιον, να τον δείτε πραγματικά, αρχίζετε να φτιάχνετε πράγματα με το μυαλό σας, να γεμίζετε τα κενά. Αν υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και μια νέα αγάπη, προσπαθήστε να την περιορίσετε, προσπαθήστε να φέρετε τον εαυτό σας σωματικά, συναισθηματικά, ακόμα και πνευματικά πιο κοντά. Η φαντασίωση της πραγματικότητας.

ζώδια Παρθένος
Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε, που θα αλλάξει την κοινωνική σας σκηνή; Θα αλλάξει το πού, το πότε και το ποιος, καθώς αναζητάτε νέες οδούς, ανθρώπους και βραδιές, που σας ενθουσιάζουν αντί να σας κάνουν να βαριέστε. Μια μικρή αλλαγή έχει μεγάλα και καλά αποτελέσματα.

ζώδια Ζυγός
Φαίνεται να υπάρχει μια στροφή στον τρόπο που κάποιος βλέπει το πλάνο, στον τρόπο με τον οποίο ένας νέος σύντροφος ή ένας δυνητικός σύντροφος θέλει να προχωρήσει. Αυτό δεν είναι κάτι κακό απαραίτητα, Ζυγοί. Για την ακρίβεια, μάλλον δεν είναι. Όπως κι αν πάει, είναι για το καλύτερο. Αλήθεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Σκορπιός
Τι μπορείτε να πείτε σε κάποιον που του αρέσετε; Ξεκινήστε με ένα «γεια», θα τους κερδίσετε ήδη. Σταματήστε να υπεραναλύετε τα πράγματα και ξεκινήστε να σκέφτεστε ότι όλα θα πάνε όπως τα θέλετε, καθώς η Τύχη δένεται πάνω στην Αφροδίτη για να βοηθήσει την ερωτική σας ζωή να πετάξει. Γεια.

ζώδια Τοξότης
Δεν είναι εύκολο να έχετε δίκιο όλη την ώρα, πρέπει να είναι εξαντλητικό. Αλλά ακόμη μια φορά είχατε δίκιο για κάποιον που πιστεύατε ότι κρύβει κάτι, και όντως το έκανε. Έκρυβε το πόσο πολύ σας λατρεύει! Πείτε κάτι, πριν γυρίσει πίσω στην κρυψώνα του.

ζώδια Αιγόκερως
Είστε σίγουροι ότι φοράτε το σωστό ρούχο; Είναι το τυχερό σας, σωστά; Δεν έχει καμία σημασία, Αιγόκεροι. Δεν χρειάζεστε τελετουργικά, καμία παραπάνω προσπάθεια και κανέναν να σας πει σε ποιον αρέσετε, καθώς αυτός ή αυτή θα το κάνει από μόνος του. Η Αφροδίτη είναι στη μέση.

zodia-zvdia-75

ζώδια Υδροχόος
Κάποιες φορές τρώω φασόλια μέσα από την κονσέρβα, όχι σε πιάτο, κρύα και υπέροχα. Υπερβολικά πολλές πληροφορίες; Αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που μπορεί να ακούσετε αυτή την εβδομάδα, καθώς κάποιος νιώθει ότι θέλει να σας τα πει όλα, να ανοίξει την ψυχή του για να σας τραβήξει. Το περίεργο είναι ότι λειτουργεί.

ζώδια Ιχθύες
Υπάρχει ένα μέρος του αστρολογικού χάρτη σας που κρατά το κλειδί της νέας αγάπης, της πραγματικής αγάπης. Και αν υπάρχει ένας πλανήτης που θα θέλατε να το επισκεφτεί, αυτός θα ήταν η Αφροδίτη. Γεια σου, Αφροδίτη. Ήρθε, ανυπομονεί να ξεκινήσει και αναζητά ένα πιάτο σπιτικό φαί. Πείτε του / της να έρθει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις