Ερωτική Σεληνη 30/05 -01/06

Ερωτική Σεληνη   30/05 -01/06

 

Η σελήνη  περνάει στον Ζυγό από  30 Μαίου

 

Αρνητικές επιρροές: Ζυγός   –  Θετικές επιρροές: Αιγόκερως

 

Κριός:  Οι λεκτικές προκλήσεις που θα έχετε σήμερα, από τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αδιαφορία και διπλωματικό διάλογο. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία για ποιοτικές γνωριμίες, ίσως και από παλιά.

zodia-taro-45

SEX TIP:  Συγκεντρωθεί στα θέλω σας.

 

Ταύρος: Απομακρυνθείτε από κακοτοπιές που δε σας ευνοούν. Οι μέρες έχουν την τάση να σας ‘ ρίξουν ‘ σε αμαρτήματα που πιθανόν να βλάψουν την σχέση σας. Δηλώστε τις προθέσεις σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

SEX TIP:  Χαμηλώστε ταχύτητες

 

Δίδυμοι: Μια προσοχή παραπάνω σήμερα σε όλους του Διδύμους που είναι σε φάση επανασύνδεσης και χωρισμού. Η τάση είναι διασπαστική, ιδίως σε αυτούς που έχουν υποστεί  αδικία – προδοσία.

SEX TIP:  Δείξτε τα προσόντα σας.

 

Καρκίνος: Η έκφραση της ερωτικής θέρμης του συντρόφου σας, θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οι χωρισμένοι ας μην καταναλωθούν σε περιττές περιπέτειες …μόνο και μόνο για παρηγοριά.

SEX TIP:  Προβάρετε τα λόγια πριν τα πείτε.

zwdia

Λέων: Είσαστε η απόλυτη εξουσία αυτές τις ημέρες. Κάντε υπομονή και ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει….θα σας προσεγγίσει με διπλωματικό τρόπο. Οι εν σχέση θα έχουν δηλώσεις για την αγάπη του συντρόφου τους.

SEX TIP: Αποφύγετε την αναμέτρηση

 

Παρθένος: Η πορεία είναι μονόδρομος και οδηγεί στην ερωτική σας επιτυχία. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα. Θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να προσεγγιστούν με σκοπό την επανένωση.

SEX TIP: Αποφύγετε τις δυσκολίες

 

Ζυγός: Η σκοτεινή πλευρά του ζωδιου σας, θα βγει σήμερα και αύριο στην επιφάνεια. Όλοι οι Ζυγοί που έχουν δεχτεί πλήγματα  απιστία και ψυχρότητα, θα θελήσουν αυτές τις ημέρες να χωρίσουν.

SEX TIP:  Κινηθείτε διπλωματικά

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Θα αποκαλυφτούν κρυφές πτυχές της ερωτικής σας ζωής, αν συνεχίσετε να είστε αφηρημένοι και συνεπαρμένοι από τον ενθουσιασμό σας. Μην αδικήστε παραπάνω τον εαυτό σας.

SEX TIP: Εκφραστείτε  ερωτικά

 

Τοξότης: Μια ιδανική ημέρα για διαβουλεύσεις με τον άνθρωπο σας που επιθυμεί να κάνετε κάποια βήματα προς την κατεύθυνση της επισημοποίησης. Μην προσπαθήστε να καθυστερήστε πάλι τα πράματα.

SEX TIP: Μην δώσετε αφορμές

 

Αιγόκερως: Η διάθεση σας θα είναι θετική σήμερα με όσα καλά και ευχάριστα σας συμβαίνουν τον τελευταίο χρονικό διάστημα.  Οι αδέσμευτοι θα που θα ταξιδέψουν μέχρι τα τέλη του μήνα, ίσως συναντήσουν το καρμικό τους ταίρι.

SEX TIP: Προσαρμοστείτε

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Η προσαρμοστικότητα σας είναι στο μηδέν. Αν δεν κινητοποιηθείτε και δεν πορευτείτε προς την κατεύθυνση του οριστικού χωρισμού με την σχέση – γάμο σας.

SEX TIP: Αποκαλύψτε νέες δραστηριότητες

 

Ιχθύς: Οι παραξενιές σας θα διαμορφώσουν ένα κλίμα ασυνεννοησίας μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αν ενδιαφέρεστε για την θετική εξέλιξη των συναισθημάτων.. υποχωρήστε λίγο.

SEX TIP: Ξεφύγετε από τους πειρασμούς.