ερωτικη σεληνη 15-17/01 Αυτή η νύχτα μένει

karma-karmikes-sxeseis

ερωτικη σεληνη 15-17/01 Αυτή η νύχτα μένει

Η σεληνη περνάει στον Κριό από 15 Ιανουαρίου

Η τύχη στους – Λέοντες Εμπόδια στους -Τοξότες

σεληνη – Κριός: Πολλές οι ανατροπές και στα πάντα από σήμερα και μέχρι τις 20-01-16. Μην δοκιμάσετε να πείσετε τους τρίτους για τις θέσεις σας.

zodia-taro-45

All day: Επιθυμία για ψυχαγωγία

σεληνη – Ταύρος: Δυνατή η παρουσία σας στον κοινωνικό σας κύκλο, που ίσως και να προσελκύσει ιδιαίτερα αξιόλογα πρόσωπα, που θα σας πλησιάσουν.

All day: Μην εκμυστηρεύεστε μυστικά

σεληνη – Δίδυμοι: Συμπεριλάβετε μέσα στην καθημερινότητα σας και τον άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα θα λυθούν πολλές από τις διαφορές σας.

All day: Ομολογήστε τις αλήθειες

σεληνη – Καρκίνος: Επανέρχεστε συχνά πυκνά σε θέματα που πονάνε τον άνθρωπο σας. Μην το συνεχίζετε…καθώς οι μέρες με τον ανάδρομο επιφυλάσσουν άσχημες εκπλήξεις.

All day: Διορθώστε τους λόγους σας

σεληνη – Λέων: Ζητάτε πολλά και το ξέρετε. Αν σε αυτά δεν μπορεί τελικά να ανταποκριθεί το ταίρι σας, τότε δώστε περισσότερο χρόνο και μην παραλογίζεστε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

All day: Κέρδη και ευκαιρίες

σεληνη – Παρθένος: Είσαστε ίσως στην καλύτερη φάση της ζωής σας. Μην αποπειραθείτε κάποια αλλαγή αυτόν τον καιρό. Από Φεβρουάριο ίσως.

All day: Επιδιώξεις και επιτυχία

σεληνη – Ζυγός: Τις βαθύτερες σκέψεις σας, τις κρατάτε για τον εαυτό σας, και αυτό σίγουρα δημιουργεί μια εσώτερη ανασφάλεια στον άνθρωπο σας.

All day: Ολοκλήρωση υποθέσεων

σεληνη – Σκορπιός: Είσαστε αρκετά ταραγμένοι ίσως και νευριασμένοι με την προχειρότητα που αντιμετωπίζει ο σύντροφος σας την σχέση σας. Διορθώστε το.

All day: Προσωπικές σχέσεις εξελίσσονται

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Τοξότης: Θα σας εμφανιστεί ερωτική υπόθεση, από το παρελθόν, που ακόμα θεωρείται ανοιχτή! Μην δώσετε ευκαιρίες σε αρρωστημένες καταστάσεις να επαναληφθούν.

All day: Καινούργια πρόσωπα

σεληνη – Αιγόκερως: Πολλά από τα άσχημα του παρελθόντος σας εμποδίζουν, να δείτε με καθαρή ματιά, οτιδήποτε είναι αξιόλογο και σας περιτριγυρίζει.

All day: Προσαρμογή σε νέα περιβάλλοντα

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε άκρως αισθησιακοί και ερωτεύσιμοι την περίοδο. Αυτό είναι κάτι που θα συσσωρεύσει νέο κόσμος στην ερωτική σας πραγματικότητα.

All day: Θετικές προσεγγίσεις

σεληνη – Ιχθείς: Οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν σας, καλύτερα να το αφήσετε εκεί.. Οι μέρες μέχρι την λήξη του Ιανουαρίου, δημιουργούν εντυπώσει.

All day: Επίτευξη στόχων