ερωτικη σεληνη 20-22/10, Δοκίμασε με ακόμη μια φορά

maxresdefault

ερωτικη σεληνη 20-22/10, Δοκίμασε με ακόμη μια φορά

Η σεληνη περνάει στον Καρκίνο από 20 Οκτωβρίου
Δυσκολίες στον άξονα Σκορπιός – Ταύρος

σεληνη – Κριός: Οι μέθοδοι που ακολουθείτε δεν θα σας βγάλουν σε αυτά που ζητάτε. Θα πρέπει να αλλάξετε την νοοτροπία σας και θα δείτε μεγάλες αλλαγές.
You and Me = Διαλέξτε και πάρτε, επιτέλους

σεληνη – Ταύρος: Αδειάστε το μυαλό σας από τις παλιές ιστορίες, σας παγώνουν το μέλλον. Κάντε από την πλευρά σας κάτι διαφορετικό, που θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά.
You and Me = Προκαλείτε τα πλήθη

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Πολλά τα λόγια που έχετε ανταλλάξει με τον άνθρωπο σας, και σας κάνουν να στεναχωριέστε για όλα αυτά που δεν έχουν γίνει ακόμη.
You and Me = Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα

σεληνη – Καρκίνος: Όλα αυτά που βλέπετε μέσα στην σχέση σας και δεν σας αρέσουν, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να τα διορθώσετε, από κοινού με τον άνθρωπο σας.
You and Me = Διαλέξτε το καλύτερο για εσάς

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Ξεκινήσετε από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα να ξεκαθαρίζετε… καταστάσεις, συναισθήματα και άτομα. Μην διστάσετε να μείνετε και μόνοι σας.
You and Me = Προσοχή στις εξαπατήσεις

σεληνη – Παρθένος: Αφήστε στην άκρη τις συμβουλές που σας δίνουν οι τρίτοι, γιατί μόνο σας ωθούν και σας βάζουν σε δρόμους άγνωστους και δύσκολους.
You and Me = Νέα πρόσωπα στην ζωή σας

σεληνη – Ζυγός: Αποφασίστε να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν. Δεν υπάρχει χρόνος για να περιμένετε να αλλάξουν από μόνα τους τα πράγματα.
You and Me = Μυστήρια και αλήθειες

tarw-wroskopio-4

σεληνη – Σκορπιός: Υπάρχει κάτι καινούργιο που σας πολιορκεί, και σας αρέσει. Είναι η εποχή που όλα στην ζωή σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
You and Me = Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

σεληνη – Τοξότης: Η μετρική σας στις σχέσεις είναι διαφορετική από ότι παλιά. Από τότε μέχρι τώρα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Σωστά;!
You and Me = Σκέψεις για επιστροφής το παρελθόν

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Ξεκινήστε με τον καλό τον τρόπο να κάνετε τις κινήσεις σας, προς τον άνθρωπο που ενδιαφέρει να ξαναφέρετε στην ζωή σας. Τα άστρα σας ευνοούν.
You and Me = Αποστάσεις από το παρελθόν

σεληνη -Υδροχόος: Πολλά τα μυστικά που θα ανακαλύψετε στον δρόμο προς την δέσμευση και αφορούν το ταίρι σας. Κάντε τα ζυγίσματα σας.
You and Me = Δεχτείτε την αλλαγή

σεληνη – Ιχθείς: Ουδείς μπορεί να καταλάβει απόλυτα έναν άνθρωπο σαν και εσάς. Αυτό βέβαια είναι και η ασφάλεια σας, για να μην σας πλησιάζει και οποιοσδήποτε.
You and Me = Μπλοκάρισμα στο παρελθόν