ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 12/12 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 19. Ο Πύργος ( 06 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Πρόταση για επανασύνδεση
2) Θετική συγκατοίκηση
3) Επιχειρησιακή επέκταση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι μέρες που έρχονται είναι χαρούμενες, κάτι που θα επηρεάσει την ψυχολογία σας προς το πολύ καλύτερο. Ακόμη και τον σύντροφο σας.

ζωδια – Καρκίνος: Οι προσπάθειες, που κάνετε για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας, θα βρουν τον τελικό τους στόχο. Αυτό σημαίνει επανένωση συναισθημάτων.

ζωδια – Ζυγός: Η ζωή σας έχει γεμίσει από πολύ νέο κόσμο που σίγουρα μπορεί να σας αλλάξει την ψυχολογία. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, θα υπάρξει και μια σημαντική γνωριμία.

ζωδια – Αιγόκερως: Ξεχνάτε και συγχωρείτε εύκολα. Αυτό είναι και το λάθος. Κάνετε συχνά λάθος επιλογές σε συντρόφους, που μετά αναγκάζεστε να διώξετε.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι μέρες είναι καταπληκτικές για όλους. Αυτό μπορείτε να το γυρίσετε υπέρ σας και υπέρ της σχέσης σας, που χρειάζεται βελτίωση, άμεσα.

ζωδια – Λέων: Αν δεν είστε σίγουροι για όλα αυτά που αισθάνεστε για τον άνθρωπο σας, το μόνο που μπορείτε πια να κάνετε είναι να συζητήσετε.

ζωδια – Σκορπιός: Οι σκέψεις σας είναι διχασμένες, ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Αυτό είναι και κάτι όμως που σας κρατά ακίνητους. Δράστε λοιπόν άμεσα.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν είναι η μέρα καλή για εξηγήσεις και εκκαθαρίσεις σε αισθηματικά ζητήματα. Μετά την Πανσέληνο, μπορείτε να ανοίξετε τις σχετικές συζητήσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε ανοιχτοί για νέες εμπειρίες, που μπορούν να σας δώσουν αυτό που ζητάτε στην αγάπη. Ξεχάστε όμως το παρελθόν… οριστικά.

ζωδια – Παρθένος: Διώξτε από το μυαλό σας, όλα αυτά τα άσχημα τα οποία έγιναν στο παρελθόν και μέσα στον δεσμό σας. Η εποχή επιτάσσει αλλαγές.

ζωδια – Τοξότης: Οι διαθέσεις σας είναι επιθετικές, προς τον σύντροφο σας. Ίσως επειδή σας αμελεί. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε. Δεν οδηγεί πουθενά.

ζωδια – Ιχθύς: Οι τρίτοι, όποιοι και να είναι πρέπει να απομακρυνθούν από τις δράσεις σας με τον άνθρωπο σας. Μόνο προβλήματα και παρεξηγήσεις, μπορούν να δημιουργηθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις