ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 18/07 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.07 Δευτέρα

 

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 21. Το Βουνό (08 Σπαθί)
Εμπόδια σε εξέλιξη σχέσης, πολλά δρομολόγια, κινητικότητα σε επιχειρήσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Ιδανικά μπορείτε αυτό το διάστημα, να ανοίξετε συζητήσεις με τον σύντροφο σας και να βρείτε τις κοινές πορείες για διακοπές και δεσμεύσεις.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε σε ένα χρονικό διάστημα, που δεν μπορείτε πραγματικά να πάρετε οριστικές αποφασίσεις για την προσωπική σας ζωή. Ο Αύγουστος είναι καλύτερος.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε συχνά πυκνά με τα μάτια καρφωμένα στο παρελθόν. Αυτή η νοοτροπία δεν σας βοηθάει σε τίποτα. Δεν έχετε κάτι να κερδίσετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Αγαπημένα άτομα είναι προσεχώς, στο να σας μιλήσουν και να σας εξομολογηθούν αισθήματα και προθέσεις. Ανακοινώστε τις αποφάσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας πληγώσει με λόγια και δράσεις τους. Καλύτερα να μείνετε μόνοι σας και αισθηματικά ασφαλείς.

ζωδια – Λέων: Η έκθεση σας σε τρίτα πρόσωπα μέσα από υποσχέσεις, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αναλάβετε την ευθύνη σας και μην το παρακάνετε αυτές τις ημέρες.

ζωδια – Σκορπιός: Η επικοινωνία μέσα στα ζευγάρια, θα γίνει πολύ ισχυρή και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες θα υποχωρήσουν και οι μέρες θα γεμίσουν ερωτική διάθεση.

ζωδια – Υδροχόος: Κυνηγήστε τα όνειρα σας και μην φοβάστε. Όλα μπορούν πια να γίνουν πραγματικότητα. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει μπορούν να ξανασμίξουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τονώστε λίγο παραπάνω την αυτοπεποίθηση σας, και μην αφήνετε κανέναν να σας; ρίχνει ψυχολογικά. Άλλωστε έχετε την φήμη ότι εσείς παρακινείτε τους υπολοίπους.

ζωδια – Παρθένος: Αμφισβητείτε τους πάντες, και αυτό σας αναγκάζει να μένετε μόνοι σας ίσως και ασφαλείς. Αυτό πρόκειται να αλλάξει προσεχώς μέσα από καινούργιες γνωριμίες.

ζωδια – Τοξότης: Παραλείπετε να κάνετε πράματα για τον εαυτό σας και το μόνο βέβαιο είναι κάποια στιγμή αυτό, θα σας κοστίσει ψυχικά. Ουδείς μπορεί να σας το στερήσει

ζωδια – Ιχθύς: Λειτουργείτε με βάση αυτά που έγιναν στο δύσκολο παρελθόν σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι άλλο καλό, σας περιστοιχίζει και μην ενδίδετε στην μνήμη των τότε.