ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 20/06 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.06 Δευτέρα

 

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 36. Σταυρός ( 06 Σπαθί )
Επιτυχία στα ερωτικά, υποψίες για απιστία, πρόταση για γάμο – δέσμευση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είσαστε ένα βήμα πριν τις μεγάλες αποκαλύψεις που θα γίνουν στην προσωπική σας ζωή. Αυτό να ξέρετε δεν αποκλείει και εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Κοιτάτε τα γύρω ζευγάρια και άθελα σας κάνετε τις συγκρίσεις. Ίσως στο τώρα να πρέπει να κάνετε τις αλλαγές, πάντα σε συνεννόηση με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Οι φιλοδοξίες σας είναι ίσως και υπερβολικές. Δείτε με μια πιο καθαρή ματιά αυτά που πρέπει να λυθούν στο τώρα. Αφήστε τις απόψεις των τρίτων εκτός.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε υπολογίσει τα πάντα και το μόνο που ζητάτε είναι η συμμαχία του ανθρώπου σας. Οι πλειοψηφία του ζωδίου σας, φέτος θα δεσμευτεί.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε με μια διάθεση πάρα πολύ βαριά και επιθετική. Αυτό πιθανόν και χωρίς εξηγήσεις, να τρομάζει το συντροφικό σας ταίρι, που δεν σας καταλαβαίνει.

ζωδια – Λέων: Έχετε περιορίσει πολύ τον λόγο σας και αυτό σας κάνει να μην είσαστε ιδιαίτερα κατανοητοί στους κύκλους σας. Αλλάξτε διάθεση αλλάξτε νοοτροπία.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε αφοσιωθεί στους στόχους σας και αυτό σας δίνει μια καλή ψυχολογία που θα ανεβάσει την ερωτική αδρεναλίνη στα ύψη, ιδίως μεταξύ των ζευγαριών.

ζωδια – Υδροχόος: Αναζητάτε μια λύση στην πεζή σας καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που σας δίνει και τα κίνητρα, για να κάνετε τους πρακτικούς σας απολογισμούς.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι επικοινωνιακές σας εξορμήσεις σε άτομα που είναι στον κύκλο σας, ίσως και να παρεξηγηθούν. Καλύτερα χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας.

ζωδια – Παρθένος: Οι οικογενειακές σχέσεις θα σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Αν κάτι σας προβληματίζει, καλό θα ήτα να το συζητήσετε και να το βγάλετε από το παρόν σας.

ζωδια – Τοξότης: Ένα άτομο που κινείται στα οικεία σας περιβάλλοντα, θα σας εκπλήξει ευχάριστα με την προσφορά του και τα ρομαντικά του λόγια.

ζωδια – Ιχθύς: Αισθάνεστε ότι κανείς δεν καταλαβαίνει αυτό που είστε. Αυτό είναι μια αλήθεια. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, σας βρίσκουν σε ψυχική μοναξιά.