ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 23/07 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.07 Σάββατο

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 05. Το Δέντρο (7 Κούπα)
Λεκτική ασυνεννοησία, δυσκολίες σε επανασύνδεση, χιλιομετρικές αποστάσεις

 
χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Τα λόγια που σας έχουν πει, μην τα παίρνετε και πολύ σοβαρά. Το πιο πιθανόν είναι πριν ακόμη λήξει ο Ιούλιος, να τα έχουν ανακαλέσει ή αλλάξει.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Αυτό που υπάρχει στην ζωή σας δεν είναι ερημιά. Είναι πια η συνειδητή σας απόφαση, για να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε πιο σοβαρά τι επιθυμείτε.

ζωδια – Ζυγός: Είστε στο κατώφλι δύσκολων αποφάσεων και το μόνο που χρειάζεται είναι να ζυγίσετε, αυτά που έχετε δώσει και αυτά που σας πρόσφεραν.

ζωδια – Αιγόκερως: Με το να μένετε μουγκοί μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις το μόνο σίγουρο, είναι ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρουν άλλοι, αντί για εσάς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε τροποποιήσει πολλά στην ζωή σας, για να χωρέσει ένα καινούργιος έρωτας. Μην το παρακάνετε, θα σας δοθεί ο τίτλος του δεδομένου.

ζωδια – Λέων: Ζητήστε την γνώμη ενός ατόμου που εμπιστεύεστε αν τελικά είστε τόσο μπερδεμένοι. Ακόμη καλύτερα, πάρτε χρονικές αποστάσεις και σκεφτείτε πιο αναλυτικά.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε κλείστε τα αυτιά σας και δεν ακούτε κανέναν. Αυτό είναι κάτι που ίσως και σας προφυλάσσει, από το να ξαναπληγώσετε την καρδιά σας.

ζωδια – Υδροχόος: Μην θεωρείτε, αν κάτι σας προβληματίσει, το πιο σωστό είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να το λύσετε άμεσα. Επίσης μην ξεχνάτε και τις διακοπές.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Παντού σας φυτρώνουν δυσκολίες και εμπόδια. Δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεστε από αυτά. Δράστε κατάλληλα και όλα μπορούν να διορθωθούν.

ζωδια – Παρθένος: Αν τελικά δεν είστε σε σκέψεις ή σε φάση ζωής, για να βάλετε στις πλάτες σας μια ισχυρή – μόνιμη δέσμευση, καλύτερα μην το υποσχεθείτε στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Τοξότης: Το μυαλό σας είναι αυτό που θα σας δώσει τις σωστές λύσεις και όχι η χιλιομπαλωμένη καρδιά σας. Μιλήστε ειλικρινά και εξηγηθείτε.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε κρατήσει όλα αυτά τα καλά που σας έχει προσφέρει το ταίρι σας, και στο τώρα επιθυμείτε να τα ανταποδώσετε. Κάντε το λοιπόν και μην καθυστερείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις