ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 24/06 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.06 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι)
Λόγια ερωτικά γυναίκας, συναισθηματικό διάστημα, πρόταση για έναρξη σχέσης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με εσάς και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που το παρατηρούν έντονα πολλοί γύρω σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Αυτό το διάστημα σας δοκιμάζει. Είσαστε στο επίκεντρο ενός ατόμου που θα σας πολιορκήσει έντονα και μέχρι να σας κερδίσει καθ’ ολοκληρίαν.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε χάσει τον επικοινωνιακό έλεγχο με τον άνθρωπο σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην πιέζετε τις καταστάσεις, θα σπάσουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα φώτα είναι στραμμένα μόνο επάνω σας. Αυτό θα σας δώσει και πολλές απαντήσεις για ιστορίες ερωτικές που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Λάθη και παραλήψεις των τρίτων σας κάνουν να στεναχωριέστε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε χρόνο για εξελίξεις.

ζωδια – Λέων: Έχετε την ευκαιρία να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι αντιδράσεις θα σας εκπλήξουν πολύ ευχάριστα.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε με τους ισχυρούς. Αυτό σας βάζει στο αισθηματικό στόχαστρο πολύ κόσμου που θα εισέλθει στην ζωή σας, και θα την αναστατώσει με πολύ όμορφο τρόπο.

ζωδια – Υδροχόος: Χρειάζεστε λίγη παραπάνω ψυχολογική τόνωση. Πολλά τα δύσκολα που περάσατε και στο τώρα ζητάτε να βρείτε την ηρεμία σας. Οργανώστε τις διακοπές σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πιο αποφασιστικές αν θέλετε να κάνετε κάτι καλύτερο στην προσωπική σας ζωή. Ακόμη και ένας χωρισμός, θα βοηθούσε να ξεφύγετε από προβληματικές καταστάσεις.

ζωδια – Παρθένος: Πολλές οι πληροφορίες που σας λείπουν, για το αισθηματικό θέμα που σας απασχολεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο, όλα θα γίνουν γρήγορα.

ζωδια – Τοξότης: Η καρδιά σας είναι σκοτεινή. Πολλά αυτά που σας έχουν τύχει και στο τώρα είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, που θα δώσουν το στίγμα τους για το επόμενο διάστημα.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε συναισθηματικές οφειλές. Αυτό είναι μια κατάσταση που μέχρι τα τέλη του μήνα Ιουνίου, θα φανερωθεί και θα ζητήσει την προσοχή σας.