ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 25/06 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.06 Σαββάτο

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 13.Το μικρό Παιδί ( Βαλές Μπαστούνι)
Ειδήσεις από μακριά, ερχομός καρμικού έρωτα, χαρές σε οικογένεια, έκτακτα χρήματα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Η προσωπική σας ζωή είναι επεισοδιακή. Αν τελικά κάτι σας ενοχλεί καλύτερα μιλήστε και μην στεναχωρείτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους υπολοίπους.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οι επιθυμίες σας παίρνουν σάρκα και οστά και αυτό είναι κάτι που σας ευχαριστεί. Μέσα σε όλα αυτά σας έρχονται και κάποιες οικονομικές ειδήσεις.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε ήδη τοποθετηθεί στα θέλω σας και στις επιθυμίες σας μέσα στην σχέση που βιώνετε. Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι δεν εισπράττετε κατανόηση, καλύτερα απομακρυνθείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε παραδεχτεί τα λάθη που έχουν γίνει από πλευράς σας, αλλά πέραν αυτού θα πρέπει να το υποστηρίξετε και με τις πράξεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η ξέφρενη διασκέδαση ίσως να σας βάλει και σε μπελάδες μέσα στην σχέση σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε πικάντικους πειρασμούς που δεν σας ταιριάζουν εν τέλει.

ζωδια – Λέων: Είσαστε άκρως εξωστρεφείς και αυτό κάνει τον σύντροφο σας να θέλει να σας προσφέρει πολλά περισσότερα. Απολαύστε το τώρα, που σας συμβαίνει.

ζωδια – Σκορπιός: Όσοι σας προβληματίζουν θα πρέπει να κρατηθούν μακριά από την καθημερινότητα σας. Δεν είστε για προβλήματα και καθυστερήσεις πάλι.

ζωδια – Υδροχόος: Το δυνατό σας μυαλό είναι και αυτό που θα δώσει και εν τέλει τις απόλυτες λύσεις, μεταξύ του συναισθήματος που σας παιδεύει και τις λογικής που επιτάσσει απομάκρυνση.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πάθος και έρωτας, είναι αυτό που σας έρχεται από το άτομο που μέχρι τώρα σας έδειχνε την απόρριψη του. Επίσης κάποια οικονομικά στοιχεία σας υποστηρίζουν.

ζωδια – Παρθένος: Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, σας δίνουν την ελευθερία των κινήσεων που θέλατε για να τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια – Τοξότης: Είναι σημαντικό για εσάς να μπορέσετε να δώσετε μια εξήγηση πρώτα στον εαυτό σας και μετά στον άνθρωπο σας, για όλες αυτές τις εντάσεις που έχουν ξεσπάσει στο μεταξύ σας.

ζωδια – Ιχθύς: Το γινάτι σας δεν έχει μέτρο και όρια. Όλα σας φταίνε και το μόνο σίγουρο είναι θα βρεθείτε μόνοι σας. Μην ξεχνάτε ποτέ την διπλωματία.