ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/07 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.07 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)
Λόγια γεμάτα έρωτα, ρομαντική διάθεση, ερωτοφιλία και αποκάλυψη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε και λίγο μόνοι σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χωρίσετε. Εξηγηθείτε στον άνθρωπο σας, που και αυτός μπορεί να θέλει κάτι ανάλογο.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Σας ασκείτε μια πίεση από το ταίρι σας, για να βρείτε μαζί τον τελικό στόχο αυτής της σχέσης. Ορίστε τις απόψεις και τα χρονικά σας όρια.

ζωδια – Ζυγός: Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες μέσα στον δεσμό σας. Θα σπρώξετε τις καταστάσεις, έτσι να δείτε και εσείς κατά που βαδίζετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Σίγουρα με όλα αυτά που αντιμετωπίζετε, δεν έχετε καταφέρει να κατασταλάξετε με τον άνθρωπο σας, για τα επόμενα βήματα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το ότι μπορεί να είστε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι κάνετε κάτι λάθος. Σύντομα θα βρεθεί κάτι που θα σας δελεάσει.

ζωδια – Λέων: Είστε των άκρων και αυτές τις ημέρες, αλλά και γεμάτοι νεύρα και παραξενιές. Μπορεί να φταίει και κάτι άλλο, πέραν από το προφανές.

ζωδια – Σκορπιός: Η αισθηματική σας ζωή, σίγουρα μπάζει νερά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει άμεσα να το προλάβετε και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις σας.

ζωδια – Υδροχόος: Περιπλανιέται ο νους σας, σε περασμένες αγάπες που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε. Ο νέος μήνας πάντως σας επιφυλάσσει και νέες γνωριμίες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε μπλέξει και την καρδιά και το μυαλό σας. Αυτό είναι που ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς ο σύντροφος σας, έρχεται με προτάσεις για όλα.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε ακαταμάχητοι και το βλέπουν όλοι. Αλλά ιδιαίτερα εσείς οι ελεύθεροι πρέπει να βρείτε και κάποιον, που πραγματικά να σας ταιριάζει.

ζωδια – Τοξότης: Οι δοκιμάσεις και οι περιπέτειες πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Δεν θα περιμένετε πλέον κανέναν. Πρέπει να συνεχίσετε την ζωή σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ζωδια – Ιχθύς: Μην φοβάστε να πείτε την αλήθεια σας, και σίγουρα μην φοβάστε την απορριπτική στάση των άλλων. Δεν υπάρχει λόγος για εκπτώσεις.