ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 30/09 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.09 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαν της Παρασκευής Η Κουκουβάγια (07 Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Παρεμβολή τρίτης γυναίκας
2) Γάμος σε μεγάλη ηλικία
3) Εξελίξεις στα εργασιακά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ζητάτε πολλά και το ξέρετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε κάτι, αν εσείς πρώτα δεν προσφέρετε κάτι. Έτσι γίνεται συνήθως μέσα σε υγιείς σχέσεις.

ζωδια – Καρκίνος: Κοιτάξτε με πιο αναλυτική ματιά και ώριμη σκέψη, αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα έχει έρθει η σωστή ώρα για πρακτικές αλλαγές.

ζωδια – Ζυγός: Η επιτυχία σε αυτά που επιδιώκετε, θεωρείται δεδομένη. Το ιδιαίτερο πρόσωπο, που εδώ και καιρό πολιορκείτε… θα πέσει…!

ζωδια – Αιγόκερως: Είναι πολλά αυτά που πρέπει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να ξεμπλέξετε. Μέχρι τότε, απομακρυνθείτε από διπλές καταστάσεις που σας κάνουν και ρισκάρετε τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η αγάπη είναι ακριβώς μπροστά σας, και σας έχει ανοίγει τα χέρια. Ειδικά εσείς οι μοναχικοί, θα βρείτε προσεχώς το ταίρι της ζωής σας.

ζωδια – Λέων: Είσαστε οι περισσότεροι, πάνω σε παράλληλους δρόμους. Δεν εξυπηρετεί τελικά αυτό κανέναν σκοπό, εκτός από τον εγωισμό σας.

ζωδια – Σκορπιός: Είναι επεισοδιακή η εποχή για εσάς. Δέχεστε πολλά ερωτικά βέλη, και από πολύ κόσμο. Κάντε από τώρα τις επιλογές σας.

ζωδια – Υδροχόος: Επηρεάζεστε άμεσα από τα άτομα που υπάρχουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, και αυτό πιθανόν να έχει έναν άσχημο αντίκτυπο στην σχέση σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το έδαφος χαρακτηρίζεται γόνιμο για να κάνετε την επόμενη κίνηση σας, που δεν είναι άλλη από το να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Παρθένος: Δεχτείτε την κριτική σας που ασκείται από τον σύντροφο σας. Ίσως σε κάποια πράματα να φταίτε, και τώρα να σας εκφράζονται παράπονα.

ζωδια – Τοξότης: Η εποχή σας δείχνει την εύνοια της. Αυτό θα πρέπει να το ενισχύσετε, και να κάνετε τις σωστές κινήσεις για να χαλαρώσετε πια από τα άγχη της αγάπης.

ζωδια – Ιχθύς: Αν και εσείς πια αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση που διατηρείτε δεν τραβάει μπροστά, μάλλον έχει έρθει το χρονικό σημείο που πρέπει να συμβούν αλλαγές.