ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.09 Τετάρτης

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.09 Τετάρτης

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αισθηματικές καταστάσεις
2) Ερωτική εξομολόγηση
3) Χρήμα – δωρεά – κληρονομιά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Υπάρχουν πολλά ακόμη μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα… που επιθυμείτε να λύσετε με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες πάντως είναι καλές για τα οικονομικά σας.

ζωδια – Καρκίνος: Θα πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία. Αυτό το στάδιο που περνάτε στην σχέση σας, είναι μόνο προσωρινό και πρέπει να ενεργοποιήσετε περισσότερο την επικοινωνία στο μεταξύ σας.

ζωδια – Ζυγός: Μπορεί αυτήν την εποχή να είστε μόνοι σας, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα …σε νέες γνωριμίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Μην κοιτάτε συνέχεια το παρελθόν σας. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείστε με άτομα, που μόνο σας έχουν απογοητεύσει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν έχετε ακόμη βγάλει τα ασφαλή σας συμπεράσματα, για το άτομο που υπάρχει δίπλα σας, καλύτερα να μην προχωρήσετε σε κάτι πιο δεσμευτικό.

ζωδια – Λέων: Οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι συνέχεια πάνω σε ένα συννεφάκι ροζ. Εσείς καλείστε να κάνετε τις προτάσεις σας για ανανέωση.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα μεγάλα θέματα που έχουν δημιουργηθεί με έναν πρώην σας ταίρι, που από την δική σας πλευρά θα πρέπει να βάλετε μια τάξη.

ζωδια – Υδροχόος: Εσείς και ο άνθρωπος σας, έχετε πολλές εντάσεις, αυτό το χρονικό διάστημα. Ίσως και να φταίει η οικονομική σας κατάσταση, που όμως θα βελτιωθεί.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Υπάρχουν κάποια μυστικά σας, που ζητά το ταίρι σας, να μάθει. Να είστε επιφυλακτικοί και προσεχτικοί όμως με το τι αποκαλύπτετε.

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχουν κάποια ερωτικά ζητήματα, που μπορεί να θεωρείτε ότι έχουν κλείσει, αλλά το πιο πιθανόν μέσα στις ερχόμενες ημέρες να σας χτυπήσουν την πόρτα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια -Τοξότης: Αν δεν μπορείτε αυτήν την εποχή να βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει, καλό θα ήταν να μην κάνετε σκέψεις για παλιούς σας συντρόφους.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα από αύριο μέχρι και τα τέλος του μήνα ανατρέπονται ευχάριστα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε από τον άνθρωπο σας, τις απαντήσεις που ζητάτε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia