ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.09 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.09 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λάθος ερμηνείες
2) Σκέψεις γυναίκας
3) Καθυστερήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που θέλουν οι άλλοι. Ξέρετε τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους, άρα ζητήστε το… και θα το λάβετε.

ζωδια – Καρκίνος: Η αδιαφορία και η έλλειψη επικοινωνίας, μέσα στον δεσμό σας, είναι ένα δείγμα … που σας αποδεικνύει ότι έχετε πραγματικά απομακρυνθεί σαν σύντροφοι.

ζωδια – Ζυγός: Μην λέτε όλα σας τα κρυφά και τα μυστικά … σε άτομα που τώρα τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει. Το πιο πιθανόν είναι να μην υπάρξει συνέχεια.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα έχουν τον χρόνο τους … για να γίνουν και να ολοκληρωθούν. Εσείς απλά περιμένετε να πέσουν οι σχετικές ειδήσεις στα χέρια σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν έχετε και πολλά να περιμένετε από τον άνθρωπο που σας έχει προδώσει. Άλλωστε νέος έρωτας είναι στα σκαριά … για εσάς.

ζωδια – Λέων: Οι σχέσεις που έχουν περάσει, από μύριες δυσκολίες αυτό το χρονικό διάστημα, θα καταφέρουν να έρθουν πιο κοντά και να λύσουν τις διαφορές τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Σκορπάτε και σπαταλάτε την ενέργεια και τον χρόνο σας, με προσωπικότητες που δείχνουν από αρχής … ότι δεν σας ταιριάζουν. Σκεφτείτε το!

ζωδια – Υδροχόος: Οι μέρες μέχρι τα μέσα του μήνα, σας δίνουν τις ευκαιρίες και τις ευκολίες για να μιλήσετε στο άτομο … που επιθυμείτε και να το μεταπείσετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι αποφάσεις σας είναι κάθετες και το μόνο σίγουρο, είναι ότι μεν κάποιος θα στεναχωρήσετε, αλλά σε βάθος χρόνου θα δικαιωθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Μην παραδίδετε σε νέους έρωτες, αν πρώτα δεν έχετε πραγματικά τακτοποιήσει κάποιες πιο παλιές σας αισθηματικές εκκρεμότητες.

ζωδια -Τοξότης: Μην χάνεστε μέσα σε πρόσκαιρες ερωτικές καταστάσεις … και σταματάτε όλα τα υπόλοιπα που κάνετε στην καθημερινότητα σας.

ζωδια – Ιχθύς: Οι δεσμοί αγάπης, δεν σπάνε εύκολα. Εσείς που ξέρετε τι θέλετε, έχετε και τους σωστούς τρόπους για να το κατακτήσετε. Το σύμπαν πάντως σας υποστηρίζει.

zwdia