ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.01 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.01 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 27. Το Γράμμα ( 7 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Καινούργιες επικοινωνίες
2) Σκέψεις που θα φανερωθούν
3) Οικονομική ανεξαρτησία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η καρδιά σας έχει παγώσει πια, με όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας, και πιο πολύ από την απόμακρη συμπεριφορά του ανθρώπου σας.

ζωδια – Καρκίνος: Μην δώσετε περισσότερη έκταση, σε υποθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Χαμένος χρόνος και ενέργεια. Το παρόν είναι πολλά υποσχόμενο.

ζωδια – Ζυγός: Τα μελλούμενα είναι μόνο θετικά. Οικονομικά που σας λύνουν τα χέρια αλλά και αισθηματικές κατακτήσεις, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι την χαρά του έρωτα.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορεί αυτόν τον καιρό να αισθάνεστε μοναξιές, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι εσείς έχετε βρει πια την ηρεμία και την χαλαρότητα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά τα ανοιχτά θέματα που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Μέσα σε αυτά υπάρχει και μια εκκρεμότητα με ένα συναίσθημα που ακόμη πονά και τις δύο πλευρές.

ζωδια – Λέων: Ώρες – ώρες χάνετε πραγματικά την λογική και την ψυχραιμία σας. Μην δίνετε πια και εσείς τόση σημασία, σε γεγονότα που απλά και κάθε τόσο επαναλαμβάνονται.

ζωδια – Σκορπιός: Οι στόχοι σας είναι μακριά από αυτούς, που έχετε τελικά το συντροφικό σας ταίρι. Ίσως έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο για απολογισμούς.

ζωδια – Υδροχόος: Βιώνετε μεγάλες αλλαγές και αυτό σας κάνει να άγχεστε. Πολλά αυτά που δεν θα περάσουν στην εποχή σας. Ίσως και καλύτερα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλές οι καινούργιες επαφές, που έχουν εισέλθει στην καθημερινότητα σας και σας έχουν αλλάξει κατά πολύ την διάθεση και την ψυχολογία.

ζωδια – Παρθένος: Η γενικότερη στάση σας, έχει μπερδέψει τον άνθρωπο σας, που έχει ήδη αρχίσει και δείχνει ότι κουράζεται με αυτήν την μόνιμη ανασφάλεια.

ζωδια – Τοξότης: Έχετε και πάλι κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό είναι κάτι που θα φέρει κοντά στην καρδιά σας, μια γνωριμία που έχει ερωτικές αποχρώσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα είναι πιθανά να συμβούν, πριν λήξει ο μήνας αυτός. Κάποιος που σας έχει ερωτευτεί έχει σκοπό να σας κάνει τις αποκαλύψεις άμεσα.