ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.05 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.05 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια επιθετικά
2) Σκέψεις για αλλαγές
3) Νέα εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν έχετε και μεγάλη όρεξη να μπλέξετε και πάλι με ιστορίες ατέρμονες του παρελθόντος. Επικεντρωθείτε στο δημιουργικό σας παρόν.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς ζείτε και αναπνέετε για τον άνθρωπο σας. Κάπως όμως έτσι χάνετε τα δικά σας θέλω. Κάπου θα πρέπει να βάλετε και το όριο σας.

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν θέλετε να έχετε συνεχώς εντάσεις από τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει άμεσα να του δώσετε κάποιες απαντήσεις, σε αυτά που σας ρωτά.

ζωδια – Αιγόκερως: Αναθεωρείτε συνέχεια τα σχέδια σας και αυτό σας κάνει και εξελίσσεστε. Είναι και κάτι που όμως θα πρέπει να το πείτε στον άνθρωπο σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όλα τα λάθη που έχουν γίνει στο πρόσφατο σας, παρελθόν, μπορείτε να τα ισορροπήσετε. Από την άλλη εβδομάδα, θα έχετε και κάποια καλά οικονομικά νέα.

ζωδια – Λέων: Θυμηθείτε όλα αυτά τα δύσκολα, που περάσατε στο πρόσφατο παρελθόν σας. Αυτά θα είναι και η προστασία σας, από τα λάθος άτομα.

ζωδια – Σκορπιός: Σηκώστε τις κεραίες σας και δείτε ποια είναι τα άτομα, που σας θέλουν για αυτό που πραγματικά είστε και ποιοι απλά, για να περάσουν την ώρα τους.

ζωδια – Υδροχόος: Μην πιέζετε τον εαυτό σας, όταν είστε μέσα σε σχέση. Αφήστε τα χαρακτηριστικά σας να φανούν όπως πραγματικά είναι.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia - love

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλές οι αλλαγές που επιβάλλεται να κάνετε μέσα στον δεσμό σας, να τελικά επιθυμείτε να σώσετε άμεσα την αισθηματική σας επένδυση.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα ζόρια που έχετε ανάμεσα σε ένα δύσκολο ταίρι, και μια πολλή απαιτητική δουλειά. Σίγουρα θα τα καταφέρετε όλα επαρκώς.

ζωδια – Τοξότης: Αν έχετε κάποιες απορίες ή έστω αμφιβολίες για τον άνθρωπο σας… το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι …να τον ρωτήσετε ευθέως.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν θυμάστε τίποτα από το χαμένο σας παρελθόν πια. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε κάποια νέα, που θα σας αναστατώσουν ποικιλοτρόπως.

xartomanteia