ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.06 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.06 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Γυναικείες αποφάσεις
2) Λόγια και ανακρίβειες
3) Εξελίξεις στην εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η συμπεριφορά σας, κάποιες στιγμές είναι περίεργη και φανερώνει πίκρες από το παρελθόν. Κάντε μια προσπάθεια παραπάνω να απεγκλωβιστείτε.

ζωδια – Καρκίνος: Κάποιος νέος έρωτας σας κοιτά, και έχει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας κάνει αποκαλύψεις που σας ενδιαφέρουν. Λίγη υπομονή.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε γεμίσει την καθημερινότητα σας, με άτομα που εν τέλει δεν είναι και πολύ συμβατά, με τον χαρακτήρα και τα θέλω σας. Προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια – Αιγόκερως: Όσα έχετε πει και συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, από τον νέο μήνα του Ιουλίου, θα αρχίσουν να γίνονται αλήθεια και να σας δικαιώνουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην σκορπάτε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο παρελθόν, που δεν ανταποκρίνεται στις προθέσεις και στις εκκλήσεις σας. Τα καλύτερα θα σας φανερωθούν.

ζωδια – Λέων: Η διάθεση σας, είναι ανεβασμένη και αυτό έχει συμπαρασύρει ευχάριστα και τον άνθρωπο σας, που ήδη κάνει τα πλάνα του, για το Καλοκαίρι σας.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε κάτω από πολιορκία δύο ατόμων, που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας και να κερδίσουν… μόνιμα την καρδιά σας.

ζωδια – Υδροχόος: Ο σκοπός σας είναι πρακτικός. Θέλετε μέσα στις επόμενες ημέρες να μαζέψετε κάποια παραπάνω λεφτά, και να φύγετε με τον άνθρωπο σας για διακοπές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Χρειάζεστε ησυχία. Έχετε περάσει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και το μόνο που απομένει, είναι να επικεντρωθείτε σε αυτά που επιθυμείτε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Παρθένος: Αυτά που σας υπόσχονται να τα φιλτράρετε. Σίγουρα είσαστε από τα πιο έμπειρα ζώδια, και στο τώρα καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί με όλους.

ζωδια – Τοξότης: Ζητάτε από τον άνθρωπο σας, να σας δώσει κάποιες πρακτικές εξηγήσεις και απαντήσεις, για το πώς θα οδεύσει η προσωπική σας σχέση.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς δεν ακολουθείτε την μάζα. Έχετε τον δικό σας κόσμο, και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε πράματα που μόνο σας ευχαριστούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75