ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.06 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.06 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εντάσεις μέσα σε ζευγάρι
2) Προτάσεις άντρα
3) Επιχειρηματικά νέα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ξεχάστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν σας και αφήστε το παρόν, να σας δώσει νέες γνωριμίες, και νέα αληθινά συναισθήματα.

ζωδια – Καρκίνος: Τα νεύρα σας, έχουν περάσει κάθε όριο και το ξέρετε. Όποιο και να είναι το αιτούμενο, εσείς θα πρέπει σίγουρα να προστατέψετε τον εαυτό σας.

ζωδια – Ζυγός: Υπάρχουν αρκετά μικρά και μεγαλύτερα θέματα, που απασχολούν το ταίρι σας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι, επιθυμεί να τα συζητήσει μαζί σας.

tarw-zwdia

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε ανταλλάξει ερωτικές ματιές με κάποιον, που σας στέλνει το μήνυμα, ότι σας θέλει. Μέσα στον νέο μήνα, θα υπάρξουν και οι σχετικές εξελίξεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν έχετε να πείτε και κάτι περισσότερο. Αυτά που πρέπει να κάνει το ταίρι σας, τα περιμένετε για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματα σας.

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις και η καρδιά σας, σας πάνε και πάλι πίσω στο παρελθόν και σε κάποια αγάπη σας, που ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει.

ζωδια – Σκορπιός: Εσείς έχετε έναν μόνιμο φόβο, μην σας εγκαταλείψει το ταίρι σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν σας ταιριάζει, και σίγουρα θα πρέπει να εκλείψει.

ζωδια – Υδροχόος: Ο σύντροφος σας, έχει κάποια πράματα που πρέπει να λύσει με την δική του την ζωή, και θα σας ζητήσει λίγο χρόνο ακόμη.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε πολλές κατακτήσεις, αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό που πρέπει να ξεχωρίσετε, είναι ποιος τελικά θα ταιριάξει στην δύσκολη σας καρδιά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Παρθένος: Οι ψευδαισθήσεις θα λήξουν. Δεν θα παραμείνετε εσείς μέσα σε σχέσεις και λάθος καταστάσεις, μόνο και μόνο από συνήθεια και βόλεμα.

ζωδια – Τοξότης: Είναι μια εβδομάδα, που θα έχετε ευχάριστες ανατροπές. Αυτό, έχει να κάνει με τον άνθρωπο σας, που έχει όλη την καλή διάθεση να σας προσφέρει τελικά αυτό που ζητάτε.

ζωδια – Ιχθύς: Οι σκέψεις κάποιου που είναι ερωτευμένος, μαζί σας, θα γίνουν λόγια που θα σας αφήσουν κατάπληκτους. Έχει και συνέχεια…!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75