ερωτοσκοπιο 04/04 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 04/04 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αδικείτε τον εαυτό σας. Με το να μένετε ακίνητοι μέσα σε σχέσεις που δεν σας προσθέτουν τελικά τίποτα, το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε, είναι να μένετε μακριά από τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να μιλήσετε, και να βρείτε τις συμβιβαστικές λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αν δεν έχετε κάτι να πείτε καινούργιο στον άνθρωπο σας, σημαίνει ότι μάλλον τα αισθήματα και ο ενθουσιασμός, έχουν καταλαγιάσει. Είναι και αυτό ένας δείκτης που δεν θα πρέπει, ελαφρά την καρδιά, να προσπεράσετε. Ίσως ένα διάλλειμα να βοηθούσε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Το να ακούτε το κάθε έναν, να σας λέει την προσωπική του άποψη για εσάς, και την σχέση σας, μόνο να σας απογοητεύσει μπορεί. Άλλωστε δεν έχετε και κανέναν λόγο να εκτίθεστε, με τα όποια προβλήματα σας. Από την πανσέληνο και μετά, πάντως θα δείτε αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Δεν μπορείτε να απαιτείτε να ασχοληθεί κάποιος με εσάς, επειδή εσείς έχετε χτίσει μέσα στο μυαλό σας κάτι τέτοιο. Οι μέρες με τόσους πλανήτες, σε ανάδρομη φορά μόνο σε εντάσεις, μπορούν να οδηγήσουν. Ανοίξετε συζητήσεις μετά τις 10/04.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Πολλά τα θέματα που έχουν πέσει στην αντίληψη σας, για την σχέση και τον άνθρωπο σας, και που επιθυμείτε, μέσα στο επόμενο διάστημα, να λύσετε οριστικά. Αυτοί που είναι μόνοι – εργένηδες, θα δεχτούν ερωτική πολιορκία από φιλικό πρόσωπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε από τα πιο τυχερά ζώδια, αυτήν την εποχή. Όλα τείνουν να καλυτερέψουν στην οικονομική σας ζωή, και σίγουρα αυτό είναι, ένα καλός οιωνός, για να κάνετε με τον άνθρωπο σας, τα επόμενα βήματα στην κοινή σας πορεία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αν δεν επιθυμείτε να μπλέξετε και πάλι σε άσχημες περιπέτειες, καλό θα ήταν, να μην κουβαλάτε δύο παράλληλες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλοί και ανάδρομοι πλανήτες, και το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι να γίνουν αποκαλύψεις κάποιος να πληγωθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είστε από τα ζόρικα παιδιά του ζωδιακού, και αυτό ίσως και να δημιουργεί ένα χάσμα ανάμεσα σε σχέσεις και γάμους. Μπορεί η ανάδρομη Αφροδίτη να σας σπρώχνει προς την απιστία, αλλά καλό θα ήταν, να σεβαστείτε το ταίρι σας και να κρατήσετε την ορμή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Τόσο καιρό παραπονιέστε στο ταίρι σας, για την έλλειψη συναισθηματικής επικοινωνίας… μέσα στην σχέση σας. Τώρα σας έρχεται, και μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, που σίγουρα θα ελαφρώσει τον άνθρωπο σας, και θα σας κάνει τα χατίρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην λέτε και πάρα πολλά, για το άσχημοι παρελθόν σας, σε άτομο που τώρα έχει μπει στην ζωή σας και το ενδιαφέρεται ερωτικά. Ίσως αυτό να είναι και ένα μείον. Αυτοί που κάνουν την προσπάθεια τους, για να επανενωθούν με τον άνθρωπο σας, θα το καταφέρουν σύντομα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τα λόγια και οι πράξεις σας δείχνουν, ότι έχετε δαγκώσει την λαμαρίνα, και σίγουρα έχετε την ανάγκη για κάτι περισσότερο. Από την Πανσέληνο στις 12/04 και μετά που τα άστρα είναι υπέρ σας, σίγουρα μπορείτε, να μιλήσετε πιο ανοιχτά για τα θέλω σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ο Ερμής σας έχει εκπλήξεις, στον αισθηματικό σας τομέα. Το άτομο που μέχρι και τον τελευταίο καιρό, σας γύριζε την πλάτη, τώρα έρχεται και σας κάνει ανοιχτά μια ερωτική εξομολόγηση. Σκεφτείτε και όταν είστε έτοιμοι, απαντήστε ειλικρινά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα