ερωτοσκοπιο 07/05 Κυριακή ωροσκοπιο

20121211-alternativa

ερωτοσκοπιο 07/05 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε πια την ανάγκη και την απορία να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε το Καλοκαίρι. Το ευχάριστο είναι ότι θα το δεχτεί σίγουρα. Μεγάλες επιτυχίες, θα έχουν και αυτοί που ψάχνουν να βρουν ένα νέο ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 
ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσάς κάποιος σας αναζητά. Το ξέρετε αλλά βάζετε δυσκολίες ένεκα του πληγωμένου σας εγωισμού. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτός ο ανταγωνισμός, θα ενταθεί. Το μόνο σίγουρο και κάτω από αυτόν τον ουρανό, είναι να τα ξαναβρείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Στην διάρκεια των επόμενων 2 εβδομάδων, θα έχετε πολλά καλά να περιμένετε από την εργασία σας αλλά και τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Όσο πλησιάζουν οι μέρες κοντά στην πανσέληνο, εσείς θα έχετε μόνο επιτυχίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μέχρι να λήξει η εποχή του Ταύρου, εσείς θα έχετε βρει και πάλι την κοινή σας πορεία, με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα περάσατε μια ταραγμένη περίοδο, που όμως τώρα λήγει. Χαρές και επιτυχίες σας έρχονται και από τα οικονομικά σας δεδομένα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτά που τελικά ζείτε. Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά δικά του προβλήματα, και το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν μπορείτε επί του παρόντος να σας δώσει, παραπάνω χρόνο και ενέργεια. Πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Στα μάτια σας υπάρχει μια απογοήτευση, για όλα αυτά που βιώνετε μέσα στον δεσμό σας. Ίσως και να έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο, για μιλήστε και να εκφράσετε τα όποια παράπονα έχετε. Πολλές και οι εκπλήξεις για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είναι μια εποχή, που έχετε την ανάγκη να πάτε την σχέση σας, πιο κάτω και σε κάτι πιο επίσημο. Αυτό είναι και κάτι που το υποστηρίζει και ο άνθρωπος σας. Το ευχάριστο είναι ότι σας έρχεται και οικονομική ευμάρεια, που θα σας στηρίξει στις επιλογές σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι σταθερές βάσεις που έχετε βάλει στην σχέση σας, σίγουρα σας κάνουν και αισθάνεστε ασφαλείς. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, ίσως και κάποιοι να σκεφτούν και τα επόμενα επίσημα βήματα. Για τους χωρισμένους, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Κάποια καινούργια ύπαρξη σας έχει αναστατώσει. Αυτό είναι κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δώσει επικοινωνίες και συναντήσεις. Εκπλήξεις θα υπάρξουν και από κάποιες καταστάσεις οικονομικές, που θα σας ξεμπλοκάρουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλές οι επικοινωνίες που έχουν ανοίξει με το παρελθόν σας. Αυτό είναι κάτι που το έχετε προσπαθήσει εσείς πάρα πολύ. Σίγουρα τα ανάδρομα συστήματα του ουρανού, θα βοηθήσουν τις παλιές καταστάσεις που αξίζουν, να δώσουν ευκαιρίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, ίσως ακόμη να μην είναι η ώρα, να ολοκληρωθούν. Ο άνθρωπος σας, έχει όλη την καλή διάθεση να έρθει πιο κοντά σας. Εσείς από την δική σας την πλευρά καλύτερα, δώστε μια παραπάνω σημασία στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας έχουν πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια για εσάς. Αυτό ξεκινάει από την επιστροφή μια παλιάς σας αγάπης, αλλά και θα συνεχιστεί, με την οικονομική – επαγγελματική σας σταθερότητα, και επί μακρόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης