ερωτοσκοπιο 13/01 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 13/01 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Καταπληκτική ημέρα για δημόσιες σχέσεις, αλλά και συζητήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη και συμφιλιώσεις, θα υπάρξουν μεταξύ ζευγαριών που είχαν συναισθηματικά απομακρυνθεί. Για τους free, πολλές προσκλήσεις ερωτικές που θα δελεάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχει μια συναισθηματική εκκρεμότητα, με το παρελθόν σας, που δεν σας επιτρέπει να συνεχίσετε στο παρόν σας. Αυτό είναι κάτι που τώρα που οι αστρολογικές συνθήκες είναι καλές, να το επιλύσετε μόνιμα. Κάποιες αλλαγές σας έρχονται στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Το βλέμμα σας το διαπεραστικό, έχει αντιληφθεί έναν νέο έρωτα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας γίνουν και οι πρακτικές αποκαλύψεις. Αν τελικά αυτό σας ενδιαφέρει, τότε κινηθείτε με μεθοδικότητα και τακτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς και οι ατελείωτες ευαισθησίες σας, δεν σας κάνουν και ιδιαίτερα ποθητούς στο άλλο φύλο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε νέα γνωριμία, που σας βλέπει τόσο μαλθακούς, ίσως και να μην ενθουσιάζεται. Αλλάξτε το, και θα δείτε μεγάλη βελτίωση στον ερωτικό σας τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Οι σκέψεις σας είναι παγιδευμένες, σε μια φρέσκια γνωριμία που έχει εισέλθει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σας έχει αναστατώσει ευχάριστα. Αν είστε ήδη σε σχέση, απλά προσπεράστε το. Αν είστε Solo, κάντε την κίνηση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Όλα μπορείτε εσείς να τα καταφέρετε. Είσαστε απόλυτοι σε αυτά που αναζητάτε. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου στις 20-01, είναι θετικές για συζητήσεις γύρω από αισθήματα και δεσμούς. Αυτοί που σκέφτονται τον χωρισμό, ίσως και να υπαναχωρήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε μπλέξει το παρελθόν, το παρόν και όχι μόνο. Είστε αέρηδες και αυτό σας δίνει μια μεγαλύτερη ελευθερία στην κίνηση και τον λόγο, όμως αυτό στο τώρα μόνο περιπλέκει περισσότερο τα πράματα στην αισθηματική σας ζωή. Ξεκινήστε τις αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μπορεί να έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, κάποια νέα προσωπικότητα, όμως θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν υπάρχει ανταγωνισμός. Οι σχέσεις που όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν ταλαιπωρηθεί, θα ξαναβρούν τους ρυθμούς τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Το αστρολογικό σκηνικό των ημερών είναι το ιδανικό για να ενάρξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για το άμεσο μέλλον. Το πιο πιθανόν είναι να τα βρείτε. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, μέσα στον μήνα, θα έχουν βρει το έτερον σας ήμισυ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Σκορπάτε άσκοπα τον χρόνο σας με άτομα που και εσείς οι ίδιοι δεν τα εμπιστεύεστε. Αυτό έχει να κάνει με τις αισθηματικές σας ανασφάλειες και τον φόβο τον υπερβολικό μήπως μείνετε μόνοι σας. Λάθος τρόπος αντίληψης. Αλλάξτε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μπορεί μέσα σας να υπάρχει πίκρα για όλα αυτά, που έγιναν στο παρελθόν, μέσα στην σχέση σας, και σας αδίκησαν. Αυτό είναι και ένα συναίσθημα, που θα πρέπει να το επεξεργαστείτε μέσα στο μυαλό σας και να το αποβάλλετε. Η ζωή συνεχίζεται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί στην αισθηματική σας καθημερινότητα, και αυτό είναι κάτι που σας διορθώσει την διάθεση. Κάποιος ιδιαίτερος θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να σας κατακτήσει αισθηματικά. Για τα εργασιακά σας, θα χρειαστεί να είσαστε πολύ πιο προσεχτικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης