ερωτοσκοπιο 14/09 Τετάρτη ωροσκοπιο

kerato-7-logoi-na-fugeis

ερωτοσκοπιο 14/09 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Μια σημαντική συμφωνία υπάρχει αυτή τη στιγμή μπροστά σας και σε συναισθηματικό επίπεδο, που θα πρέπει να τιμήσετε. Τα ψέματα έχουν τελειώσει, και το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε στην υλοποίηση όλων αυτών που έχετε αποδεχτεί και με τον σύντροφο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Τα σχέδια σας κινούνται με γοργούς ρυθμούς. Σχέσεις που είχαν μείνει στον πάγο ή μεσολαβούσαν μέχρι τώρα χιλιομετρικές αποστάσεις, θα προχωρήσουν με πιο σταθερά βήματα προς τη δέσμευση και τη δημιουργία οικογένειας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Το επόμενο διάστημα και μέχρι την έκλειψη, θα δείτε τον σύντροφο σας να θέλει να ανοίξει σοβαρές συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν ερωτικά πυρά από φιλικό πρόσωπο που θα τους αποκαλύψει τον έρωτα του.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι αυθόρμητες κινήσεις είναι και αυτές που έχουν ενθουσιάσει τον σύντροφο σας, και τον έχουν κάνει να βγει από το καβούκι του και να σας εκμυστηρευτεί πολλά από τα άμεσα του σχέδια. Οι απογευματινές ώρες, θα έχουν εκπλήξεις για τους αδέσμευτους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Οι ευκαιρίες τελειώνουν. Δεν θα είναι τα πράματα για πάντα έτσι όπως είναι τώρα. Άρα σίγουρα θα πρέπει και εσείς να ενεργοποιηθείτε. Λίγη υπομονή να τελειώσει η εποχή των εκλείψεων, και θα δείτε ότι και σε πρακτικά ζητήματα θα έχετε αίσιο αποτέλεσμα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πολλοί από τους στόχους σας θα επανεξεταστούν. Δεν είναι τα πράματα όπως ήταν και παλαιότερα. Έχετε αλλάξει, και η εποχή τρέχει μπροστά. Το συντροφικό σας ταίρι θα σας προτείνει αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Θα σας δοθεί η δυνατότητα να μιλήσετε με κάποιον άνθρωπο από το παρελθόν σας, με τον οποίο έχετε χαθεί. Ο ανάδρομος σηκώνει τη σκόνη από τα παλιά, και σας βάζει σε συναισθηματικές σκέψεις. Οι αδέσμευτοι θα έχουν προτάσεις για νέα σχέση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

 

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Η αγάπη δεν είναι αγγαρεία. Αν αυτός που υπάρχει στη ζωή σας δεν σας καλύπτει πια, τότε προσπαθήστε να τον αλλάξετε. Οι μέρες με τον ανάδρομο και τις εκλείψεις, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ πιο ώριμα τι ζητάτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε όπως πάντα γεμάτοι αδιαλλαξία. Το συντροφικό σας ταίρι έρχεται και σας ζητάει κάποιες απαντήσεις και εξηγήσεις. Μην μένετε με σταυρωμένα χέρια. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν ειδήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Όλα εξελίσσονται βάσει των δικών σας σχεδίων. Χαρακτηρίζεστε για την απολυτοσύνη σας, ωστόσο όλα δείχνουν να σας δικαιώνουν. Ακόμη και το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα έρθει πιο κοντά σας με δική του πρωτοβουλία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη. Σε αυτό συμβάλει πια και η ισορροπημένη σας ερωτική ζωή. Από τα τέλη του Σεπτεμβρίου, θα δείτε και τον σύντροφο σας να κάνει κάτι περισσότερο γύρω από επισημοποίηση – δέσμευση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Δοκιμάζετε τις αντοχές σας, όντως αντέχετε πολύ και εκπλήσσετε και τους τρίτους. Ιδιαίτερο πρόσωπο που σας τριγυρίζει, προσπαθεί να βρει το τρωτό σας σημείο, και να σας κάνει μια απροσδόκητη ερωτική επίθεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.