ερωτοσκοπιο 18/02 Πέμπτη ωροσκοπιο

maxresdefault-erwtikes-zwdia

ερωτοσκοπιο 18/02 Πέμπτη ωροσκοπιο
σεληνη σε γέμιση 11 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Πιστέψτε σε αυτό που έχετε επενδύσει στο ταίρι σας, και τις επόμενες ημέρες θα δείτε από την πλευρά του, μια σειρά από δράσεις και συναισθηματικές επικοινωνίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος :  Όλο το 24ωρο θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις για να ψάξετε πιο αναλυτικά… πίσω από τις αδιάφορες και επιθετικές συμπεριφορές  του ανθρώπου σας. Προσοχή στις υπερβολικές σας απαιτήσεις και λόγια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :  Θα βγείτε κερδισμένοι σήμερα, μετά από έναν μαραθώνιο συζητήσεων και δράσεων προς τον σύντροφο σας. Οι όψεις του Άρη  στον οίκο σας, σας δίνει την ερωτική επιτυχία γρήγορα και εύκολα. Οι χωρισμένοι μέχρι τις 22/02 θα έχουν νεότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Έχετε φορτωθεί με πολλά και διαφορετικά επαγγελματικά – οικογενειακά θέματα και πιθανόν αυτό να σας έχει απομακρύνει από τον άνθρωπο σας. Οι επόμενες ημέρες, θα έχουν αρκετό διάλογο μεταξύ σας, προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων:  Έχετε την ανάγκη για αλλαγές. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στον οίκο σας δίνουν την ευκαιρία μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να πάρετε αποφάσεις για να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε μέσα στην σχέση σας. Με έναν Κρόνο να σας κοιτά, μόνο με διπλωματία μπορείτε να διαχειριστείτε τον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ενισχυμένο το κοινωνικό σας προφίλ αυτές τις ημέρες, και με μια Αφροδίτη να σας χαμογελά από τον Υδροχόο , όλα γίνονται πιθανά. Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα κάνει και αυτό την δική του κίνηση…άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα κι αύριο σε θέματα που συσχετίζονται με την σχέση ή την οικογένεια σας. Εξασφαλίστε ότι εσείς τα κάνετε όλα καλά και με μέτρο… και δηλώστε τις αλλαγές σας. Οι ελεύθεροι θα εμπλακούν σε ερωτικές περιπέτειες…. πιθανόν χωρίς αύριο…!
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πολλά τα επικοινωνιακά  δώρα που θα εισπράξετε από το ταίρι σας. Οι μέρες θετικές αλλά  ιδιαίτερα σήμερα και αύριο έχετε μια αστρολογική εύνοια παραπάνω να κερδίσετε, εσείς οι χωρισμένοι ή οι ελεύθεροι για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Προθυμία θα υπάρχει, έστω και μετά από καθυστέρηση, από το συντροφικό σας ταίρι να διορθώσει τα πράματα μεταξύ σας, μέσα από προσκλήσεις για επικοινωνία και ερωτικές συναντήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Κάποιοι φίλοι σας σήμερα θα διαδραματίσουν σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της ερωτική σας κατάστασης. Οι θέσεις του Άρη και της Αφροδίτης.. των αιώνιων εραστών, είναι αυτές τις μέρες αντιθετικές… άρα θα χρειαστεί πολύ προσοχή σε οτιδήποτε και αν αποφασίσετε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Άτομο το οποίο κινείται στους  κοινωνικούς – φιλικούς σας κύκλους, θα ζητήσει κάτι περισσότερο από εσάς. Οι βραδινές ώρες θα είναι γεμάτες με ερωτική ένταση στα ζευγάρια που έχουν επανενωθεί… μέσα από δυσκολίες και καθυστερήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ωροσκοπιο – Ιχθύς : Πολλά τα θέματα που θα πρέπει να σταθεροποιήσετε μέσα στην σχέση – γάμο σας. Η κίνηση του Άρη στον Σκορπιό, και ιδίως για τους Ιχθείς που τον έχουν γενέθλιο, σε υδάτινο οίκο, θα δώσει δεύτερες σκέψεις επανασύνδεσης… σύντομα.
Ευκαιρίες αγάπης:

·    Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.