ερωτοσκοπιο 18/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 18/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Κάποια στιγμή και πριν εισέλθει η εποχή του Καλοκαιριού, εσείς και ο άνθρωπος σας, πρέπει να αποφασίσετε για όλα αυτά που είχατε συμφωνήσει τον προηγούμενο καιρό. Τα άστρα είναι υπέρ σας. Οι FREE, θα έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχει πολλή ένταση μέσα στον δεσμό σας και αυτό έχει τελικά κουράσει και τις δύο πλευρές. Μια εποχή που θα πρέπει να μιλήσετε και για το τι αποζητά έκαστος. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και για τα χωρισμένα ζευγάρια να επανενωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των ημερών. Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και την γοητεία σας. Το ταίρι σας, θα βγάλει μια παραπάνω εξωστρέφεια που θα σας ενώσει περισσότερο… αλλά και οι ελεύθεροι θα έχουν καινούργια φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μέχρι την νέα σελήνη του Μαΐου 26/05, εσείς θα έχετε εμπλακεί σε νέα σχέση που ίσως κα να είναι μοιραίο, να γίνει η μεγάλη αγάπη της ζωής σας. Κάποιοι που αυτήν την εποχή προσπαθούν να επανασυνδεθούν με τον άνθρωπο τους, θα το καταφέρουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Είσαστε μέσα στην αισθηματική ανασφάλεια και το άγχος. Αυτό σίγουρα δεν είναι και κάτι που έχετε σκεφτεί για το μέλλον σας. Οι μέρες των Διδύμων, που πλησιάζουν σας κάνουν πολύ πιο δυναμικούς και το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα βρείτε τις σωστές λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-fotia

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μην εμπλέκετε τρίτους στην ερωτική σας ζωή. Μόνο λάθη και εντάσεις πιθανόν να προκληθούν. Από την νέα εβδομάδα, που θα υπάρξουν πολύ πιο θετικές όψεις, του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, θα δείτε καλυτέρευση στις επικοινωνίες γενικότερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Κάποια στιγμή και για το δικό σας καλό, θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Σαν κάτι να μην σας πολυαρέσει και επιθυμείτε στο τώρα να το λύσετε. Επιτυχίες και χρήμα σας πλησιάζει… από τα εργασιακά σας δρώμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλά τα φλερτ και οι νέες επαφές που σας πλαισιώνουν αυτό το χρονικό διάστημα. Επίσης θα πέσει η αντίληψη σας και σε μια ερωτοφιλία, που έχει την τάση, να σας κάνει αποκαλύψεις. Κρατήσετε για όλους μικρό καλάθι… και μην λέτε πολλά – πολλά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με τον Κρόνο να κλείνει το μάτι πονηρά στην Αφροδίτη, εσείς θα βρεθείτε στο ερωτικό επίκεντρο και την πολιορκεί δύο νέων ανθρώπων, που επιθυμούν να σας κάνουν ταίρι τους. Πάρτε τον χρόνο σας σκεφτείτε και από τον Ιούνιο, δώστε τις απαντήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα μάτια σας έχουν θυμό, για πολλά ζητήματα, που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας. Δεν έχει νόημα να το κρατάτε μέσα σας. Μιλήστε αυτές τις καλές ημέρες αστρολογικά, με τον άνθρωπο σας, που σίγουρα επιθυμεί να δώσει πρακτικές λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλες οι ερωτικές σας σκέψεις, έχουν καρφωθεί σε μια καινούργια γνωριμία, που φαίνεται να έχει πολλά και καλά χαρακτηριστικά. Δώστε χρόνο για να φανερωθούν και οι αλήθειες. Μέχρι τότε, αφιερώστε παραπάνω ενέργεια στην εργασία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πολύς κόσμος, έχει ξαφνικά άποψη για την σχέση σας. Αυτό είναι δικό σας λάθος. Όλα έχουν όμως ένα όριο. Αν τελικά έχετε κάποιο πρόβλημα, με τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να βρείτε τις λύσεις μόνο στο μεταξύ σας. Οι τρίτοι περισσεύουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia shmera