ερωτοσκοπιο 18/09 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 18/09 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Πού θα πάτε και δεν θα βρείτε εσείς θαυμαστές;! Προσέχετε μόνο για να μην μπείτε… πάλι σε ανώφελες περιπέτειες. Αυτοί που είναι σε σχέσεις, μέσα στις επόμενες ημέρες θα δουν μια ευχάριστη μεταστροφή από το ταίρι τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Τα σχέδια σας μπαίνουν σε τροχιά ολοκλήρωσης, όσο δύσκολα και να είναι. Σχέσεις και συναισθήματα πια θα οριοθετήσουν επισημοποιήσεις μέσα σε αυτό τον μήνα. Ακόμη και οι free, θα έχουν νέες ερωτικές προσκλήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Μην ξεχνάτε τι έχετε περάσει στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που θα σας σώσει στο παρόν. Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι το άτομο το οποίο υπάρχει στη ζωή σας δεν σας καλύπτει, τότε ενεργοποιήστε τις άμυνες σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μπορεί αυτή την εποχή να επικρατεί μια γενικότερη αναστάτωση μέσα στο γάμο ή τη σχέση σας, όμως με τη δική σας καταλυτική παρέμβαση και τα καλά αστρολογικά δεδομένα της περιόδου, όλα μπορείτε να τα ισορροπήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Η ερωτική ατμόσφαιρα εντείνεται και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, θα δεχτούν παρήγορα λόγια από φιλικό άτομο που θα τους προδιαθέτει και για κάτι περισσότερο. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Αυτές τις τελευταίες ημέρες έχετε ανάγκη για απομόνωση και ηρεμία. Δεν χρειάζεται συνεχώς το μυαλό σας να είναι γύρω από μια ερωτική ιστορία. Οι μέρες είναι ιδανικές και για την προσωπική σας ανάπτυξη και κοινωνική ζωή…
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ήδη πρακτικά διαπιστώνετε τις αλλαγές που συντελούνται στην αισθηματική σας ζωή. Αφιερώστε και εσείς λίγο χρόνο, προκειμένου να ρυθμιστούν εκκρεμότητες με τον άνθρωπο σας. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε και καλές εργασιακές ειδήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Είσαστε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Οι πιο πολλοί Σκορπιοί αυτές τις ημέρες σκέφτονται να χωρίσουν, καθώς δεν παίρνουν τίποτα σε χρόνο και συναίσθημα από τον σύντροφο τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε απορροφηθεί μέσα σε θέματα εργασίας και οικονομικών. Το συντροφικό σας ταίρι είναι ίσως σε μια κατάσταση που θα ζητήσει – απαιτήσει πολλά περισσότερα. Τολμήστε και εσείς από την πλευρά σας τις αλλαγές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι αντιπαλότητες που έχουν εμφανιστεί μέσα στη σχέση σας, δεν σας αφήνουν χωρίς μερίδιο ευθύνης. Αφήστε να τελειώσει το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή και μετά κάντε την καλή σας κίνηση, να αναθερμάνετε τα αισθήματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι σχέσεις θέλουν και αυτές την προσπάθεια τους. Αυτοί που είναι μόνοι, με την αλλαγή του ζωδίου στις 23-09 θα έχουν καινούργιες προσωπικότητες να τους πλησιάζουν, και να προσπαθούν να κερδίσουν την ερωτική τους προσοχή…
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Η εσωστρέφεια την οποία επικαλείστε για λόγους ηρεμίας, δεν πείθει κανέναν. Μπορεί να προσπαθείτε να ξεπεράσετε κάποια απογοήτευση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκόψετε και από τα άτομα που σας αγαπούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.