ερωτοσκοπιο 19/03 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 19/03 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Υπάρχουν πολλά μέτωπα με το παρελθόν, που από την στιγμή που ο Ήλιος θα έρθει στον ζωδιακό σας οίκο, θα σας επισκεφτούν. Αυτό σαν κατάσταση, κάποιοι το αποζητούν. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις, σίγουρα θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι. Σίγουρα, εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα, τι σας φταίει μέσα στην σχέση σας, και δεν εξελίσσεται. Όλος ο υπόλοιπος Μάρτιος είναι γεμάτος με εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν την διάθεση, αλλά αυτό είναι κάτι που θα περάσει και στο σύντροφο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί με αυτά που λέτε και υπόσχεστε, και ειδικά σε ανθρώπους, που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά. Από την νέα εβδομάδα, αυτοί που είχαν χωρίσει, θα περάσουν σε μια καλύτερη επικοινωνία με τον πρώην ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Θα αιφνιδιαστείτε. Οι μέρες που πλησιάζουν και γύρω από την νέα σελήνη, σας έχουν αισθηματικές εκπλήξεις. Στην παρέα σας, ή στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει κάποιος, ο οποίος θα βρει τον τρόπο και την τόλμη, για να σας πλησιάσει και ερωτικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Μπορείτε να κρατήστε επικοινωνιακές αποστάσεις, από άτομα που δεν έχουν κάτι να σας πουν ή να σας προσφέρουν. Ακόμη και αν αυτά ανήκουν στους στενούς σας κύκλους. Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει επίσης, κάποια ερωτικά ζητήματα, να σας προβάλει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ο σκοπός σας είναι να σταθείτε, αυτήν την εποχή πιο δυνατά στα πόδια σας. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκινήσει από τα οικονομικά σας δεδομένα, και θα επεκταθεί στην αγάπη που θα σας δείξει ο άνθρωπος σας. Οι free, έχουν νέους έρωτες να ζήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δοκιμάστε και την σιωπή. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες το μόνο που μπορεί να σας συμβεί, είναι τα λόγια και οι προθέσεις σας να παρεξηγηθούν από όλους. Από τις 24/03, και μετά τα πράματα πάνω στο ζώδιο σας θα είναι καλύτερα και σε κάθε τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε ζυγίσει όλα αυτά που σας έχει πει κάποιο πρώην ταίρι σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται άμεσα να απαντήσετε. Πολλά και αυτά που έχετε να λύσετε σε εργασιακό επίπεδο. Όλος ο Μάρτιος σας δίνει τις ευκαιρίες, για να ισορροπήσετε την ζωή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έχετε κουραστεί να είσαστε μέσα σε προβληματικές σχέσεις, που δεν οδηγούν πουθενά. Επίσης είναι πιθανόν να έχετε κουραστεί από τις συμπεριφορές ανθρώπων που σας αδικούν. Μάλλον έχει έρθει η σωστή ώρα να δείτε τι εσείς τελικά θέλετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας, με υποθέσεις που ανήκουν πια στο παρελθόν σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και να τους κρατήσετε στην ζωή σας. Πολλοί και οι νέοι έρωτες που θα προβάλλουν αυτές τις ημέρες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλα δείχνουν ότι η σχέση σας έχει ωριμάσει και σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχει έρθει και η σωστή ώρα, για να περάσει σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Αν τα οικονομικά σας είναι καλά, και αν και το ταίρι σας συμφωνεί, τότε όλα τα άλλα είναι εύκολα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όσο έχετε πει με τον άνθρωπο σας, μπορεί στο τώρα να σας αποθαρρύνουν, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να σας σταματάνε από τις προσπάθειες σας. Επίσης με τα καλά αστρολογικά να υποστηρίζουν τα οικονομικά σας, το κέφι σας θα ανέβει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zwdia