ερωτοσκοπιο 20/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο 20/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Οι άσχημες όψεις του Άρη με τον ανάδρομο Δία, σας κάνουν να θέλετε να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που από το παρελθόν, ακόμη σας ενοχλούν. Ίσως να είναι και λάθος το χρονικό σημείο. Καλύτερα αφήστε τις συζητήσεις για τον Μάρτιο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε πολλά να κάνετε μέσα σε αυτές τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου. Είναι μια καλή εποχή και πριν ακόμη το ταίρι σας, σας έρθει με κάποιες προτάσεις που αφορούν την κοινή σας ζωή, να βάλετε τους όρους και τα πλαίσια που επιθυμείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι αλλαγές είναι για εσάς …και τον πολυτάλαντο χαρακτήρα σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έρθουν στα χέρια σας πληροφορίες και καλές ειδήσεις, για ένα πρώην ταίρι σας που σας ψάχνει. Αυτός, ίσως και να είναι και μια παλιά σας ημιτελής υπόθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Το να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα δεν θα σας πάει πουθενά. Η σχέση σας έχει αρχίσει και βυθίζεται μέσα σε ανασφάλεια και παρεξηγήσεις. Η Ηλιακή έκλειψη, που πλησιάζει στις 26/02, γιγαντώνει αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και σας αναγκάζει να πάρετε μέτρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Αν τελικά αυτό που αντιλαμβάνεστε είναι ότι ο δεσμός σας, έχει χάσει το χρώμα του, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι τώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά, στον άνθρωπο σας. Οι αδέσμευτοι μέχρι τις 28/02, θα έχουν ανέλπιστε γνωριμίες και πολλά φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς δεν είστε ούτε για τα δύσκολα, ούτε για περιπέτειες. Αυτό είναι και κάτι που σας πλησιάζει σαν κατάσταση και από τώρα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, για να ξέρετε πως θα διαχειριστείτε καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μια καλή εποχή που σας κάνει να αισθάνεστε πιο ανασφαλείς μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που ξεκινάει από εσάς και ίσως και το άσχημο παρελθόν σας, που ακόμη το κουβαλάτε. Οι free, είναι στόχος για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν σας ευχαριστεί πια τίποτα. Σίγουρα είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια στον έρωτα και στις σχέσεις. Ίσως είναι μια εποχή που έχετε ανάγκη την μοναξιά και την εσώτερη σας περισυλλογή. Από τον νέο μήνα, θα είστε και πάλι σε πλήρη εγρήγορση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην μεταθέτετε τις υποθέσεις που αφορούν την σχέση σας για αργότερα. Το συντροφικό σας ταίρι είναι ήδη πολύ κουρασμένο, από τις μεταξύ σας αντιξοότητες. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να σας βάλει και σε σκέψεις για αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Ο μήνας των Ιχθύων που μόλις μπήκε, πραγματικά θα κάνει πιο γόνιμες τις συνθήκες για την αισθηματική σας ζωή. Από αυτήν την νέα εβδομάδα, θα δείτε και με πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, το κλίμα να αλλάζει και να γίνεται πολύ καλύτερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αυτοί που ετοιμάζονται για γάμους και λοιπές επίσημες δεσμεύσεις, μέσα στην Άνοιξη, ίσως και να πρέπει να σκεφτούν και μια φορά ακόμη, ξεκινώντας από την οικονομική τους κατάσταση και αν αυτή πλέον τους επιτρέπει τα επόμενα σοβαρά βήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αυτά που έχετε περάσει, είναι ανήκουστα. Όλα όμως πια τα έχετε ξεπεράσει και το μόνο που απομένει, είναι να βρείτε την ισορροπία σας και να δώσετε την ευκαιρία στην σχέση αλλά και στον εαυτό σας, για ένα νέο ξεκίνημα. Ο Ήλιος είναι πάνω σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού