ερωτοσκοπιο 20/09 Τρίτη ωροσκοπιο

Beautiful Desktop Wallpapers – 1024 x 768 – Ministry of Wallpapers (12)

ερωτοσκοπιο 20/09 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Υπάρχουν άπειρα σχέδια μέσα στο κεφάλι σας, και το μόνο που ζητάτε είναι να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας και να βρείτε μια κοινή συνισταμένη. Τώρα που ο ανάδρομος υποχωρεί, όλα πια μπορούν να γίνουν πιο εύκολα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Με το να είστε συνεχώς με ένα παράπονο προς τον άνθρωπο σας, σίγουρα δεν θα καταφέρετε πολλά. Αφήστε το μήνα αυτό να τελειώσει, και από τον Οκτώβριο μπορείτε να λύσετε πολλά περισσότερα μέσα από υγιή διάλογο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Αισθάνεστε ότι σας έχουν φορτώσει πολλά. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να βγάλετε από την πλάτη σας. Οριοθετήστε το χρόνο και τις αντοχές σας, και μην επιτρέπετε σε κανένα να καταπατά την προσωπικότητα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχετε ειδήσεις – προτάσεις – προσκλήσεις από τις φιλικές σας παρέες, για ψυχαγωγία το βράδυ. Πιο τυχεροί όλων, οι αδέσμευτοι που πιθανόν να κάνουν και ερωτικές γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε αγάπη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε καταθέσει τις απόψεις σας στον άνθρωπο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να μείνετε τώρα λίγο απόμακροι και να αφήσετε χώρο και χρόνο για τις ανταπαντήσεις της άλλης πλευράς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Σημαντικές ειδήσεις θα σας πλαισιώσουν τις επόμενες ημέρες και θα σας παραξενέψουν. Με τον ανάδρομο Ερμή να ανακατεύει τα πάντα, εσείς θα δεχτείτε προτάσεις από μια παλιά σας ιστορία – φλερτ που ακόμα σας θέλει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μπορείτε να βάλετε μια τάξη σε όλα αυτά που συμβαίνουν σε προσωπική – οικογενειακή και εργασιακή ζωή. Έχετε χαθεί μέσα σε όλα αυτά και έχετε ξεχάσει και τις δικές σας ανάγκες. Τώρα που ο Ήλιος σας πλησιάζει, όλα μπορούν να βελτιωθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 1/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Μπορεί να έχετε απογοητευτεί από τις επιπόλαιες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει, και να ευθυγραμμιστείτε και οι δύο με τις ανάγκες που έχετε και οι δύο. Οι απογευματινές ώρες θα έχουν πολλές ευχάριστες ειδήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αν και είστε αρκετά συναισθηματικοί, δεν γίνεται συνεχώς να δίνετε ένα προβάδισμα πάντα στους άλλους. Οι μέρες έχουν τόση αστρολογική κινητικότητα, που θα σας βάλουν σε ένα μοτίβο για να φτιάξετε τα πλάνα σας για το Φθινόπωρο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε πραγματικά περάσει 40 κύματα. Ίσως και να χρειάζεται να αποστασιοποιηθείτε από τις προσωπικές σας επιλογές για ένα μικρό διάστημα, έτσι ώστε να καθαρίσει το μυαλό σας. Οι αστρολογικές συνθήκες σας υποστηρίζουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μεγάλη ανακούφιση θα υπάρξει, μέσα από μια ερωτική περιπέτεια που είχατε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Ακόμη και οι εν σχέση, θα έρθουν πιο κοντά στο ταίρι τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Έχετε απαγορεύσει στον εαυτό σας να ξαναμπλέξει με το παρελθόν. Αυτό κρατήστε το καλά μέσα στο κεφάλι σας, καθώς από τη στιγμή που θα έρθει η εποχή του Ζυγού, εσείς θα χρειαστεί να σηκώσετε και πάλι τα αισθηματικά σας τείχη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.