ερωτοσκοπιο 24/05 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 24/05 Τρίτη ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 12 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Εκφράζεστε και κινήστε με ύποπτο τρόπο, και αυτό σίγουρα έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να είναι καχύποπτος προς εσάς. Αν υπάρχει κάτι καινούργιο στα δίχτυα σας, καλύτερα φανείτε μετρημένοι, και κάντε από τώρα τα ξεκαθαρίσματα σας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Το κλίμα δυσπιστίας είναι παρόν. Αφιερώσετε χρόνο για να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στον δεσμό – γάμο σας, που έχει πάρει την κατιούσα. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός, για τους ελεύθερους, θα έχουν πολλές ερωτικές εκπλήξεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Η επικοινωνία μέχρι και την Παρασκευή, θα είναι δύσκολη σε επίπεδο συντρόφων. Η Αφροδίτη που απομακρύνεται, από τον Ερμή και έρχεται στον ζωδιακό σας οίκο, δημιουργεί κενά και αμφιβολίες σε όλα τα ζώδια του Αέρα.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ανοίξτε περισσότερο τον κύκλο γνωριμιών σας, αν τελικά αυτό που ζητάτε, είναι να μπει νέος αέρας στην καθημερινότητα σας, Όσοι θα ταξιδέψουν προσεχώς, για να συναντήσουν τον άνθρωπο τους, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από την άλλη πλευρά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Τροφοδοτείτε τον εαυτό σας συνεχώς με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Δεν είστε εσείς το ζώδιο που μπορεί να κάνει εκπτώσεις στην αισθηματική του ζωή. Οι μέρες από τις αρχές του Ιουνίου, θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι την εσώτερη σας ισορροπία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η μέρα σας θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις, κόσμο, κινητικότητα, και επικοινωνίες που ίσως και να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Υπομονή και από το απόγευμα και μετά, που ο κυβερνήτης σας κάνει καλές όψεις με την σελήνη, θα έρθει και πάλι το χαμόγελο.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ο λόγος σας έχει ξεφύγει του επιτρεπτού και συνεχώς πληγώνετε τον κόσμο, που υπάρχει κοντά σας, αλλά και πολύ περισσότερο και τον άνθρωπο σας. Μετριάστε την ένταση. Πάντως τα πλανητικά μέχρι να φύγει ο Μάιος, είναι ευνοϊκά προς εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Προκαλείτε στο πέρασμα σας και αναστατώνετε….και το ξέρετε. Σε αυτό θα υποκύψει μια παλιά σας γνωριμία που στο τότε, δεν σας είχε δώσει την απαραίτητη σημασία, και στο τώρα θα σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Σκεφτείτε και μην βιάζεστε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είστε μια δεξαμενή υπομονής….και με μεγάλη χωρητικότητα. Αυτό είναι κάτι που θα το χρειαστείτε μέχρι να φύγει ο μήνας του Μαίου. Οικογενειακές υποθέσεις και αισθηματικές, ζητάνε την προσοχή και την βοήθεια σας, για ακόμη μια φορά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ειδήσεις σας έρχονται από το παρελθόν, και θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι περίεργα. Οι μέρες με τόση κινητικότητα στους γοργούς πλανήτες, σίγουρα δίνει πολλά μπερδέματα, που θα σας κάνουν όμως να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεν είστε εδώ. Το σώμα σας μπορεί να είναι παρόν, αλλά το αέρινο μυαλό σας, είναι κάπου αλλού. Συνήθως είστε και το ζώδιο που άλλα θέλει να κάνει, και άλλα πράττει στην ερωτική του ζωή. Οι μέρες με την Αφροδίτη στους συμμαχικούς Διδύμους, βοηθάει στις αποφάσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε πει πολλά και τίποτα σχεδόν δεν έχετε ολοκληρώσει. Αυτό σίγουρα δημιουργεί πολλές αμφιβολίες στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Μπορείτε να ξαναβάλετε τα πάντα στην θέση τους, με το να μιλήσετε και να εκφράσετε τι πραγματικά επιθυμείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.