ερωτοσκοπιο 25/08 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 25/08 Πέμπτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε μέσα σε βαριές σκέψεις, για να τολμήσετε τα επόμενα βήματα. Τα αστρολογικά σας σπρώχνουν, για να ξεφύγετε από την στασιμότητα και να δείτε τι και ποιος τελικά μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια δίπλα σας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεν έχετε ακόμη συνέλθει από το δύσκολο αυτό Καλοκαίρι. Θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας και πολύ περισσότερο με τον εαυτό σας. Μέσα σε όλα αυτά μην παραλείψετε και την κοινωνική σας ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες, που σας έρχονται στα χέρια σας, έτσι ώστε να βγάλετε και τα ασφαλή συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι θα δεχτούν συναισθηματικά δώρα, από τον άνθρωπο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε μπροστά σας ένα δύσκολο 24ωρο, γεμάτο κόσμο και τις απαιτήσεις του. Το συντροφικό σας ταίρι, θέλει περισσότερο χρόνο, οι φίλοι ζητάνε την παρουσία σας και η οικογένεια σας κάποιες λύσεις, που τις έχετε παραγκωνίσει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Οι αποφάσεις που έχετε λάβει μέσα στο μυαλό σας, θα πρέπει να περάσουν και στο επίπεδο των δράσεων. Όλοι κάτι περιμένουν από εσάς. Για τους εν σχέση, πολλά τα ευχάριστα που θα έρθουν από το συντροφικό τους ταίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η διάθεση θα ανέβει προσεχώς, και μόνο αν εσείς κάνετε κάτι για αυτό. Πολλές και οι εκκρεμότητες που σας βαραίνουν. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε ότι και το προσωπικό σας κομμάτι, θα διορθωθεί πάραυτα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Διαθέτετε τις προδιαγραφές, για να γυρίσετε τις καταστάσεις ρις όφελος σας. Η Αφροδίτη δίπλα στον Ερμή, σας κάνει το επίκεντρο πολύ κόσμου, αλλά και ενός νέου έρωτα που ίσως και να καταφέρει να σας απομακρύνει από το άτυχο παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μπορείτε να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα πλάνα σας. Όλα τα αστρολογικά της περιόδου και μέχρι τις 31/08, σας ενισχύουν σε όλες τις επιδιώξεις σας. Σχέσεις που έχουν πάρει πιο επίσημο χαρακτήρα, θα οδηγηθούν σε δέσμευση… σύντομα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Σκεφτείτε τι ήταν τελικά αυτό σας δυσαρέστησε το Καλοκαίρι. Ο Άρης σε συμμαχία με τον Κρόνο, μπορεί να σας έχουν ζορίσει λίγο αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι το Φθινόπωρο θα έχετε επιστροφές – οικονομικές – αισθηματικές!
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Το χαρισματικό σας μυαλό, θα πρέπει να λειτουργήσει πολύ πιο έντονα, αν τελικά δεν θέλετε η μετριότητα που υπάρχει στην ζωή σας, να περάσει και στην εποχή του Φθινοπώρου. Ξεκινήστε με το να διώξετε τις παλιές μνήμες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το παρόν σας είναι πολλά υποσχόμενο. Πολλές οι καλές αστρολογικές όψεις, που σας ενισχύουν για να κάνετε τις σκέψεις σας άμεσα πράξη. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τον σύντροφο σας, που περιμένει πολλά από εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Αν δεν κάνετε κάτι άμεσα για να σώσετε συναισθήματα και δεσμούς, το τρένο θα φύγει. Είσαστε σαφώς κουρασμένοι, μετά από ένα δύσκολο Καλοκαίρι, αλλά στο τώρα κάντε την τελευταία σας προσπάθεια. Θα έχει καλό αποτέλεσμα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.