ερωτοσκοπιο 25/09 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 25/09 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Η συμμετοχή σας μέσα σε καινούργιες κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες, μπορεί εσάς να σας αναζωογονεί, αλλά το μόνο που τελικά καταφέρνει είναι να προκαλεί αισθηματική αναστάτωση, στον άνθρωπο σας. Κρατήστε τις ισορροπίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Το να πείτε μια καλή κουβέντα στον άνθρωπο σας, δεν κοστίσει. Είσαστε αυτή την εποχή σε μια υπερένταση και ξεσπάτε σε λάθος άτομα. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στη νέα εβδομάδα θα περικυκλωθούν από καινούργιες επαφές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η επαναστατική σας διάθεση έχει φτάσει στο άλλο άκρο. Έχετε μπλέξει το παρόν, το παρελθόν, και κλείνετε και το μάτι πονηρά στο μέλλον. Τώρα που δεν έχετε τον ανάδρομο να σας μπερδεύει, πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι παράτολμες ενέργειες και σκέψεις δεν είναι για εσάς. Τα αστρολογικά είναι πολύ καλύτερα από τις 29/09 και μετά. Ξεκαθαρίστε και με τον σύντροφο σας αυτά που σέρνονται και σαν εκκρεμότητες. Μην εμπλέκετε τρίτα άτομα στο μεταξύ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε την υπομονή για να λύσετε όλα τα κακώς κείμενα που τρέχουν μέσα στην ερωτική σας ζωή. Σε αυτό η νέα εποχή του Ζυγού σας υποστηρίζει, σε όλες σας τις επιδιώξεις. Οι νυχτερινές ώρες θα είναι αρκετά ερωτικές για τους ελεύθερους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ένας γνωστός σας έχει αποκαλύψεις. Τώρα που απομακρύνθηκε η Αφροδίτη από το Ζυγό και πήγε στο Σκορπιό, πολλά αυτά που θα τροποποιηθούν προς όφελος σας. Μην κάνετε πάντως από την ανασφάλεια σας, ότι δεν ακούτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεχτείτε και βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας, σε υποθέσεις αισθηματικών. Σίγουρα ο Ήλιος στον οίκο σας, σας κάνει αυτούς που έχουν την απόλυτη ισχύ. Όμως για τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν, κάντε κάτι διαφορετικό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Πολλές από τις συζητήσεις που θα έχετε με κάποια παλιά σας σχέση, θα πάρουν απρόσμενη τροπή. Εσείς μπορεί να έχετε ξεπεράσει καταστάσεις και συναισθήματα, αλλά η άλλη πλευρά όχι… ακόμη. Προσοχή στα λόγια σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε παρασυρθεί σε έρωτες που δεν οδηγούν τελικά πουθενά. Αν είστε ήδη σε σοβαρή σχέση, καλύτερα προστατέψτε τα κεκτημένα σας. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα σε αυτό το μήνα θα έχουν καινούργια αγάπη στην καρδιά τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Θα σας σοκάρουν αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε από τον άνθρωπο σας. Τώρα που ο Άρης έρχεται στο ζώδιο σας, όλα θα βγουν στην επιφάνεια. Κρατήστε την γήινη ψυχραιμία σας και αντιμετωπίσετε τα πάντα με χιούμορ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το ψυχικό σας σθένος είναι αυτό που σας κάνει και είσαστε δεμένοι με την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Από τον ερχόμενο μήνα, θα αρχίσετε να λαμβάνετε και σε πιο πρακτικό επίπεδο την αγάπη του εν λόγω ατόμου.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Οι σκέψεις σας είναι μπερδεμένες, και δεν σας βοηθούν καθόλου και οι συμπεριφορές από το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει αυτό το μήνα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν επικοινωνίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.