ερωτοσκοπιο 26/03 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 26/03 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δοκιμάστε να μείνετε μακριά από τις σειρήνες του παρελθόντος. Το έχετε βιώσει αυτό, τόσες πολλές φορές και τελικά, κερδισμένοι δεν βγήκατε. Από τον καινούργιο μήνα, θα σας παρουσιαστούν φρέσκιες ευκαιρίες για έρωτες και αληθινά συναισθήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μάλλον έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να δείτε, ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος, που μπορεί να σας κρατήσει στην καθημερινότητα του. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σας έχει παρουσιάσει και κάποια παλιά φλερτ, που μάλλον σας έχουν μπερδέψει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε στο απυρόβλητο του σύμπαντος, για τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει, ότι τα πράματα για τους άλλους μπορεί να δυσκολεύουν, αλλά εσείς δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Ακόμη και οι εν σχέση, θα δουν τον άνθρωπο τους, να τους πλησιάζει περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Από σήμερα και μέχρι την πρώτη εβδομάδα, του Απριλίου, εσείς θα δεχτείτε πολύ καινούργιο κόσμο στην κοινωνική ή εργασιακή σας ζωή. Αυτό παράλληλα θα σας εμφανίσει και κάποια άτομα που θα θελήσουν, να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Είσαστε στην καλύτερη φάση της ψυχολογίας σας. Οι περισσότεροι Βασιλιάδες, έχουν επανασυνδεθεί με τον άνθρωπο τους. Ίσως και κάποιοι μέχρι το Καλοκαίρι να έχουν δεσμευτεί. Οι Free, θα έχουν καινούργιες επαφές που θα τους δελεάσουν την καρδιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν είστε μέσα και στην καλύτερη πιθανή διάθεση. Ο δεσμός σας, ο σύντροφος σας, μάλλον δεν σας αποδίδουν τα προσδοκώμενα. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα και με δική σας πρωτοβουλία, θα πρέπει να λυθεί. Μια σχέση πρέπει να είναι ισότιμη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όλα έχουν αλλάξει μέσα στο μυαλό σας. Οι εποχές έχουν βελτιωθεί και κάτι ανάλογο έχει συμβεί στην οικονομική σας ζωή. Αυτό είναι και μια καλή βάση, έτσι ώστε εσείς, που έχετε μια σοβαρή σχέση, θα πρέπει να κάνετε μαζί το επόμενο βήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η αγάπη δεν είναι πέλαγος, μέσα στο οποίο πέφτετε και κολυμπάτε. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να μαζεύετε στιγμές. Από τον νέο μήνα, οι εργένηδες ίσως και να βρουν τον επόμενο μεγάλο τους έρωτα, και κάποιοι θα επιστρέψουν στο παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι προσπάθειες είναι μεγάλες που κάνει ο άνθρωπο σας, για να σας έχει πάντα ευτυχισμένους. Κάντε κάτι ίδιο – ανάλογο. Όσοι έχουν απομακρυνθεί – χωρίσει, πριν φύγει αυτός ο μήνας του Μαρτίου, θα βρουν τον τρόπο να επανασυνδεθούν… μόνιμα!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Υπάρχει ανάγκη απόδρασης από καταστάσεις που σας πληγώνουν. Είτε αυτό είναι μια προβληματική σχέση, είτε μια δουλειά που σας καταπιέζει. Μετά τη νέα σελήνη του Μαρτίου στις 28-03, θα έχετε τις πρακτικές ευκαιρίες για να κάνετε τις μεγάλες σας αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπερδεμένοι. Το ταίρι σας και οι δράσεις του, ακόμη δεν σας έχουν πείσει για τα λεγόμενα – εκφραζόμενα του συναισθήματα. Ίσως και να πρέπει να βάλετε ένα όριο χρόνου, μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Τίποτα δεν πάει σύμφωνα με τα προγράμματα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το ρυθμίσετε. Έχετε εμπλακεί σε πολλά και διαφορετικά θέματα και κάπου έχετε αφήσει την προσωπική σας ζωή σας αζήτητα. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα