ερωτοσκοπιο 26/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 26/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους μέσα στον δεσμό σας. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν σας πάει πουθενά. Σίγουρα το αστρολογικό σκηνικό δεν βοηθάει, άρα οπλιστείτε με υπομονή και από τον καινούργιο μήνα, κάντε τις πιο σωστές κινήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Ο Ήλιος μέσα στον οίκο σας, σας έχει φέρει μια πιο έντονη ερωτική αναστάτωση. Αυτό θα οδηγήσει κάποιους που είναι μόνοι τους, σε επικοινωνιακές διαδρομές στο παρελθόν. Σκεφτείτε πριν πράξετε για το οτιδήποτε. Οι ελεύθεροι θα έχουν νέες προσκλήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Πολλά τα εμπόδια που έχουν φυτρώσει μέσα στον δεσμό σας. Όλα δείχνουν ότι εσείς και οι παλιές σας εμπειρίες, ακόμη δεν έχετε πάρει διαζύγιο με το παρελθόν. Οι ανάδρομοι πλανήτες, της εποχής, σίγουρα σας το κάνουν αυτό, πολύ πιο έντονο μέσα στην καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Πολλά τα ευχάριστα που θα σας αποκαλύψει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και το πράσινο φως για να μπορέσετε μέσα στο Καλοκαίρι, να περάσετε την σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, ίσως και γάμο – συγκατοίκηση. Οι αδέσμευτοι θα γοητευτούν από νέα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε την αντίδραση και την αντίσταση, στο ζωδιακό σας dna. Αυτό είναι κάτι που ίσως και να προβληματίζει, τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να σας κάνει κάποιες ανακοινώσεις, και δεν το τολμά. Από τον νέο μήνα, χαμηλώστε τις ταχύτητες σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι προσωπικές σας στιγμές, δεν θα πρέπει να βγαίνουν πιο έξω. Εσείς ξέρετε τι χρειάζεται η σχέση σας, για να εξελιχθεί. Αυτό σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνει, τις απόψεις και τα σχόλια των τρίτων. Εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα επανασυνδεθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μην δίνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, σε άτομα, που δεν έχουν κάτι ταιριαστό με την φιλοσοφία και την στάση σας σε αυτήν την ζωή. Πριν να λήξει ο Απρίλιος, μπορείτε να κάνετε τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα, και χωρίς να διστάζετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνετε μάρτυρας πολλών καταστάσεων που θα σας αλλάξουν, προς το πολύ καλύτερο την ζωή. Οικονομικά που είχαν μπλοκαριστεί, τώρα σας αποδίδουν τα αναμενόμενα. Έρωτες που σταμάτησαν, σας πλησιάζουν και πάλι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Είσαστε μέσα στην ανασφάλεια. Αυτό έχει σαν πηγή του, την σχέση που στο τώρα διατηρείτε αλλά ουσιαστικά είσαστε ξένοι. Αυτό δεν είναι και κάτι που το ζώδιο σας, θα μπορέσει να το υποστηρίξει για πολύ ακόμη. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε την θέση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα χρήματα και η οικονομική σας δυστοκία, είναι κάτι που σας προβληματίζει, και δεν σας επιτρέπει να κάνετε, κάτι περισσότερο και πιο ουσιαστικό με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν αλλαγές σε αυτό, από τον καινούργιο μήνα, που θα σας χαροποιήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μέρες και νύχτες με πολλή σκέψη. Αυτό είναι κάτι που συσχετίζεται με το άμεσο παρελθόν σας, και μια σχέση που ίσως και να χάθηκε άδικα. Τα άστρα σας υποστηρίζουν και σίγουρα μπορείτε να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση, για να σώσετε κάτι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Το να μην μιλάτε και να καταπιέζεστε, μόνο και μόνο, για να κάνετε τους άλλους χαρούμενους. Αν αυτό συντελείται και μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, ίσως και να τείνετε, να γίνετε δεδομένοι, μέσα στο κεφάλι του ανθρώπου σας. Αλλάξτε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα