ερωτοσκοπιο 3/07 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 03/07 Κυριακή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Θέματα που έχετε αφήσει θαμμένα στον βάθος του μυαλού σας, θα έρθουν μέσα στην νέα εβδομάδα και θα σας ταράξουν την ησυχία. Άτομο με το οποίο είχατε σχέση, θα σας ξαναπλησιάσει. Αυτοί που είναι ήδη σε σοβαρή σχέση, σίγουρα θα πρέπει να σκεφτούν πιο ώριμα.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ευχάριστες ειδήσεις σας έρχονται! Αυτό συσχετίζεται με αισθήματα που είχαν παγώσει αλλά και οικονομικές υποθέσεις που είχαν καθυστερήσει. Όσοι είχαν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, από την νέα σελήνη και μετά, θα αρχίσουν να αποζητούν κάτι περισσότερο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Τα καλοκαιρινά σας σχέδια, οργανώστε τα από τώρα καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα ανατραπούν, από απρόσμενες καθυστερήσεις, μικρές όμως, που θα προκύψουν από την πλευρά του συντρόφου σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η αγάπη και τα συναισθήματα σας είναι υπερβολικά και ίσως και να τρομάζουν, το άτομο που μόλις έχετε γνωρίσει. Κατεβάστε ταχύτητες και θα δείτε ότι όλα θα είναι πιο ισορροπημένα. Οι μέρες από την νέα σελήνη είναι σίγουρα πιο καλές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν επιθυμείτε και το δηλώνετε, σε καμία περίπτωση να δεχτείτε πίσω, έναν παλιό σας έρωτα. Όπως και να είναι, τα αστρολογικά δεδομένα σας παρουσιάσουν ευκαιρίες για να αρπάξετε πραγματικά ότι σας ταιριάζει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι σχέσεις με οικογενειακό και ερωτικό περιβάλλον θα γίνουν καλύτερες, από την ερχόμενη εβδομάδα. Όσοι είναι μέσα σε πολλαπλές καταστάσεις και περιπέτειες ας κάνουν την ύστατη προσπάθεια τους για να ξεκαθαρίσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αισθάνεστε πάρα πολύ μόνοι αυτό το χρονικό διάστημα. Ότι και αν έχετε κάνει ή προσφέρει, τελικά δεν σας απέδωσε αυτά που θέλατε. Ο καινούργιος μήνας, έχει να σας αποδώσει καινούργιες γνωριμίες που μπορούν να σας ανεβάσουν την ψυχολογία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Θα σας φλερτάρει πολύς κόσμος και το μόνο που θα αισθανθείτε εσείς οι ελεύθεροι, είναι το πόσο άδικα χάνετε τον χρόνο σας, που μένετε μόνοι σας. Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι είναι υπέρ σας και σας τροφοδοτεί με ευκαιρίες αγάπης.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Στρέφεστε όλο και περισσότερο στον εαυτό σας, για ασφάλεια. Πολλά τα παράδοξα που σας έχουν λυπήσει μέσα σε δεσμούς και γνωριμίες. Μην είστε υπερβολικοί, κάθε ένας είναι διαφορετικός και εσείς δεν χρειάζεται να ταιριάζετε με όλους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Σχεδιάζετε να κάνετε πολλά αυτό το Καλοκαίρι και το μόνο σίγουρο είναι ότι, ο σύντροφος και τα άστρα είναι συμμαχικά με εσάς. Ακόμη και εσείς οι χωρισμένοι κάντε τις κινήσεις σας, το πρώτο δεκαήμερο για να βρείτε την χρυσή τομή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε σε έναν μόνιμο αγώνα, για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Μέσα σε όλη αυτήν την αγωνία που έχετε, θα δείτε και πολλές δράσεις υποστήριξης από τον άνθρωπο σας. Μην ξεχάσετε τις διακοπές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είναι σπουδαίο και σημαντικό για εσάς να κάνετε την προσωπική σας ζωή όπως την είχατε κάποτε φανταστεί. Πάντως τον ιδανικό σύντροφο τον έχετε εντοπίσει, άρα το μόνο που μένει είναι να διορθώσετε και τις μεταξύ σας καταστάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.