ζωδια Αυγουστος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-zygos

Ζυγοί, αξιοποιήστε τα μεγάλα αποθέματα δημιουργικότητας που έχετε την 1η και 2η και δεν θα κάνετε λάθος. Ναι, απλώς βουτήξτε μέσα και πιάστε την όποια έμπνευση βρείτε και ακολουθήστε αυτό το νήμα για όσο πολύ μπορείτε. Τι θα βρείτε; Μια νέα ιδέα για βιβλίο; Μια νέα θεραπεία για τον πονοκέφαλο; Μια νέα συνταγή για τάρτα βατόμουρου; Ό,τι κι αν είναι, θα σας φέρει πολλή χαρά για πολύ καιρό.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017 για τους Ζυγούς, προβλέπει ότι από τις βαθιά εκφραστικές 7η και 8η θα είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο, ό,τι κι αν ήταν αυτό που ανακαλύψατε. Μαντέψτε, θα το λατρέψουν! Εσείς και ένας φίλος τα πάτε πολύ καλά, οπότε γιατί να μην εξετάσετε κάποιο είδος συνεργασίας στις 12 και 13;

 

Αγάπη, τρυφερότητα, ομορφιά. Όλα αυτά σας περιμένουν τις μαγικές 19η και 20η. Φροντίστε να προσέξετε πόσο θετικές ήταν οι πρόσφατες εξελίξεις και πώς επηρεάζουν την αίσθηση του εαυτού σας.
Μην παγιδεύεστε στις λεπτομέρειες, όταν θα πρέπει να λάβετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με την ευρύτερη εικόνα, στις 26 και 27. Γιορτάστε στις 30 και 31! Έρχονται καταπληκτικές ειδήσεις στο δρόμο σας και είστε σε θέση για να τις εκτιμήσετε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Ζυγοί, ποιο θα είναι το μυστικό της επιτυχίας σας την 1η και 2η Αυγούστου του 2017; Θα είναι η απίστευτα βαθιά δημιουργικότητά σας! Δώστε στον εαυτό σας αφθονία χρόνου και χώρου και συγκέντρωσης, αξιοποιήστε όποιο ρεύμα σκέψης, συναισθήματος, έμπνευσης κ.ο.κ. ρέει, και θα είστε σε πολύ καλή θέση για να κάνετε μερικά πολύ συναρπαστικά πράγματα.

Ναι! Αφήστε τους εκφραστικούς σας χυμούς να ρεύσουν στις πολύ θετικές για την επικοινωνία 7η και 8η, και θα είστε σε θέση να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον κόσμο! Συνεργαστείτε για τα καλύτερα επαγγελματικά αποτελέσματα, στις 12 και 13. Μερικές φορές η γνώμη κάποιου άλλου είναι το μόνο που χρειάζεται!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ζυγούς τον Αύγουστο του 2017, δείχνουν ότι μπορεί να εστιάζετε περισσότερο στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις παρά στην εργασία σας στις 19 και 20. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό! Η έμπνευση πρέπει να τροφοδοτείται σε όλα τα επίπεδα. Σκεφτείτε μπροστά στις 26 και 27. Πού θέλετε να είστε σε έναν χρόνο; Σε δύο, σε δέκα; Μεγάλα νέα έρχονται στο δρόμο σας στις 30 και 31. Να είστε ευγνώμονες. Και μην ξεχάσετε να τα απολαύσετε! Εξάλλου, αυτό είναι το νόημα όλης αυτής της σκληρής δουλειάς σας, έτσι δεν είναι; Συγχαρείτε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65