ζωδια Δίδυμοι Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

ermis-zvdio-didymoi

 

Οι οικογενειακές σχέσεις, ειδικά αυτές με τις γυναίκες, είναι στο επίκεντρο τον Ιούλιο του 2016. Η ανοχή και η αποδοχή είναι τα κλειδιά για να υπερπηδήσετε τα εμπόδια στην κατανόηση. Γέφυρες πρέπει να ξανακτιστούν και οικογενειακοί δεσμοί να επανιδρυθούν αυτό το μήνα.
Η στοργική σας πλευρά είναι στην πρώτη γραμμή, καθώς δείχνετε τα συναισθήματα και την αγάπη σας. Η οικογένεια μετράει τον Ιούλιο και ο ποιοτικός χρόνος με τους γονείς σας και τα παιδιά σας σας προσφέρουν ικανοποίηση και συναισθηματική θρέψη. Η οικογένειά σας μπορεί να συγκεντρωθεί για να γιορτάσει ή να στηρίξει ένα μέλος της, που χρειάζεται κάποια βοήθεια.

 

Η μητρότητα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και σας ανταμείβει τώρα και μπορείτε πραγματικά να εκτιμήσετε τη σχέση που έχετε με τα παιδιά σας. Αν δεν έχετε παιδιά, μπορεί να αισθάνεστε πολύ μελαγχολικοί και να αρχίσετε να σκέφτεστε προς αυτή την κατεύθυνση.
Το φαΐ είναι πολύ μεγάλο μέρος του μήνα σας, όπως γίνετε συνήθως όταν η οικογένεια συγκεντρώνεται. Μπορεί να συμμετάσχετε σε πολλά από τα σχέδια που αφορούν την αγορά και την οργάνωση των τροφίμων. Οι εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν στο σπίτι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ο Ιούλιος του 2016 έχει να κάνει με την επιστροφή στις ρίζες σας, με ανανεωμένη την εκτίμηση του ποιοι είστε και από πού έρχεστε. Μπορεί να βγάλετε παλιές φωτογραφίες και άλμπουμ, καθώς τα παιδιά σας αρχίζουν να ενδιαφέρονται για το πώς μεγαλώσατε. Μπορεί να εμπνευστείτε να γράψετε για κάτι που συνέβη στο παρελθόν σας και σας σχημάτισε.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016

Εάν δεν εργάζεστε ή ψάχνετε να αλλάξετε δουλειά, ο Ιούλιος είναι ιδανικός για να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές να εργαστείτε από το σπίτι ή ακόμη και να εργάζεστε περισσότερες ώρες από το σπίτι. Σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να αυξήσετε το χρόνο που περνάτε με την οικογένεια σας και τη δική σας ευελιξία, αν περνούσατε περισσότερες ώρες δουλεύοντας από το σπίτι και λιγότερες πηγαίνοντας στη δουλειά σας.

zwdia shmera

Μιλήστε με ανθρώπους μέσω ίντερνετ που το έχουν ήδη κάνει αυτό μέσω φόρουμ, g +, κλπ και δείτε αν μπορείτε να πάρετε κάποιες συμβουλές.
Εσείς που γράφετε ως εργασία, θα βρείτε αυτό τον μήνα εξαιρετικά γόνιμο, γεμάτο έμπνευση, ειδικά όταν γράφετε για ρομαντικά και συναισθηματικά ζητήματα, καθώς και εκείνοι που έχουν να κάνουν με τη φύση, τα ζώα και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Οι Δίδυμοι που ασχολούνται με τη διδασκαλία, μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι μαθητές τους έρχονται σε αυτούς για συμβουλές και για καθοδήγηση. Σε όλες τις πτυχές της εργασίας, ο Ιούλιος είναι ο κατάλληλος μήνας για επενδύσεις και εξοικονόμηση χρημάτων. Όσον αφορά τις επενδύσεις, στραφείτε προς τις παραδοσιακές και πράσινες μετοχές και όχι σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις τεχνολογίας.
Σε οποιαδήποτε εργασία ή επιχείρηση, μην επιτρέψετε στον συναισθηματισμό για κάποια πτυχή της επιχείρησής σας, να θολώσει την κρίση σας. Μερικές φορές πρέπει να αφήσουμε κάτι πίσω μας, για να πάμε προς το καλύτερο.

zwdia-zodia-astrologia-65