ζωδια Δεκεμβριος Υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-ydroxoos

Πρώτη και δυο Δεκεμβρίου, θα δείτε πως τα πάντα θα βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση .

Θα είστε απασχολημένοι στο να παζαρεύεστε για να πάρετε την καλύτερη δυνατή τιμή καθώς επίσης θα είστε σε θέση να διατυπώσετε από την αρχή κάποιες συμβάσεις και να αλλάξετε κάποιες προσφορές , έτσι ώστε αυτά να λειτουργήσουν περισσότερο θετικά για εσάς.

Συνήθως υπερηφανεύεστε για το απόμακρο χαρακτηριστικό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος και σας καθιστά επίσης αρκετά επιθυμητούς από τους άλλους, όμως από τις 5 με 7 του μήνα πρόκειται να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο θα έχετε μια στιγμιαία έντονη ερωτική έλξη η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κρατηθείτε ούτε στιγμή μακριά του, και να μεταμορφωθείτε σε ένα ιδιαίτερα διαχυτικό ως προς τα συναισθήματα σας άτομο.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

zodia-astra-tarot

Γενικά μιλώντας τώρα, ξέρετε ότι έχετε μία μοναδική οπτική άποψη αλλά και αντίληψη της κοινωνίας και της ζωής που υπάρχει γύρω μας, κάτι που συνήθως συνοδεύετε και από τις απίστευτα πρωτοποριακές σας ιδέες, και η 15η και 16η Δεκεμβρίου είναι οι ιδανικές ημέρες , για να μοιραστείτε το όραμα και τις αντιλήψεις σας αυτές με τους υπολοίπους.

Φυσικά όπως κάθε πραγματικά αλτρουιστής σούπερ ήρωας, δεν σας αρέσει να βρίσκεστε και τόσο κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας – τουλάχιστον δίχως λόγο, και πιθανότατα αυτή η τεράστια αποδοχή που θα λάβουν οι ιδέες σας αλλά και εσείς από τον κόσμο θα σας βρει κάπως απροετοίμαστους.

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Συνεχίστε όμως έπειτα από αυτή σας την δημόσια αναγνώριση του ατόμου σας -ταλέντου και των έργων σας , στο προσκήνιο ιδίως 26 και 27 του μήνα, και παραμείνετε στο προσκήνιο εφόσον έτσι νιώθετε πολύ πιο άνετα και επειδή αυτή τη φορά είστε αρκετά πιο ντροπαλοί και μοναχικοί από ότι συνήθως.

Αν λοιπόν καθιερώσετε ένα πρόγραμμα όπου θα φτάνετε στον τόπο εργασίας σας πρώτοι και θα φεύγετε τελευταίοι, δεν θα χρειαστεί καν να έρθετε σε επαφή με τους άλλους- αν έτσι νιώθετε μέσα σας.

Τέλος 30 και 31 Δεκεμβρίου θα έχετε τις καλύτερες προθέσεις, όμως δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε και για όλους τους υπολοίπους. Και μην ξεχνάτε, πως οι επαγγελματικές συναλλαγές βασίζονται στην εμπιστοσύνη και απαιτούν αμέριστη προσοχή στην λεπτομέρεια.

zwdia