ζωδια Δεκεμβριος Ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Στις αρχές του μήνα 1 και 2 , σίγουρα δεν θα θέλετε να ακούσετε από κανέναν να σας λέει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιστέκονται στην όποια εξουσία ασκείται επάνω τους, όμως το διάστημα αυτό, εσείς δείχνετε μία ιδιαίτερη τάση αντίδρασης.

 

5 με 7 Δεκεμβρίου δένεστε με όσα άτομα μοιράζεστε από τον ίδιο χώρο κοινωνικά, όπως πχ με άτομα από το γραφείο σας ή άτομα από το σχολείο, και τελικά όσο περισσότερο δένεστε μαζί τους, τόσα περισσότερο εμβαθύνονται οι δεσμοί που αναπτύσσονται ανάμεσα σας , βγάζοντας στην επιφάνεια κάθε μέρα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζεστε ως προσωπικότητες , όπως κοινά ενδιαφέροντα κλπ.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Από όλη αυτή την διαδικασία είναι αρκετά πιθανό να δημιουργήσετε και φιλίες που θα διαρκέσουν για το υπόλοιπο της ζωή σας, ιδίως αν βάλετε λίγη προσπάθεια στην ενίσχυση των ήδη υπαρκτών αυτών δεσμών.

 

13 και 14 του μήνα κάποιες αρκετά προσωπικής σημασίας ημέρες τονίζουν ιδιαίτερα την αυτοπεποίθηση σας , γεγονός που μπορείτε να αξιοποιήσετε θετικά όσο αφορά την ώθηση της επαγγελματικής σας καριέρας.

 

Ξέρετε την αξία σας, οπότε τώρα είναι η ώρα να βγείτε στην κοινωνία και να δείξετε την αξία αυτή στους άλλους.

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Το να κάνετε όμορφα κοπλιμέντα σε αγνώστους είναι μία πράξη αρκετά ψυχαγωγική που ταυτόχρονα όμως σας κάνει να νιώθετε και πολύ όμορφα μέσα σας 17 και 18 του μήνα.

Το να φοράτε το χαμόγελο σας κάθε μέρα στο πρόσωπο σας , πιστέψτε με είναι ότι πιο όμορφο έχετε ως παρουσιαστικό σε σύγκριση με όλα σας τα ρούχα που κρέμονται στην ντουλάπα σας, οπότε συνεχίστε να το φοράτε καθημερινά.

zwdia

 

22 και 23 του μήνα νιώθετε τρομερή γενναιοδωρία, επομένως το σίγουρο είναι πως θα γεμίσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με δώρα, δίχως ιδιαίτερο λόγο…. απλά επειδή το επιθυμούσατε τρομερά.

Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα 30 και 31 του μηνός ένα αναπτυσσόμενο ρομάντζο θα κάνει την καρδιά σας να ζαλιστεί κυριολεκτικά. Το πάθος είναι όμορφο αλλά και διασκεδαστικό επίσης – κάτι που θα βιώσετε ακριβώς τη συγκεκριμένη εποχή

zwdia-agnh