ζωδια Δεκεμβριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

scorpio-sign1

 

Είστε εξαιρετικά ιδεαλιστικοί και έτσι οδηγήστε να θέσετε στόχους για το νέο έτος, που αντανακλούν τον καλύτερό σας εαυτό και τις καλύτερες δυνατότητές σας. Είναι σημαντικό για εσάς να κάνετε πράγματα για τους άλλους και να κάνετε αυτές τις γιορτές ξεχωριστές.

Μπορεί ακόμη και να δουλέψετε εθελοντικά κάπου για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι, άστεγοι ή άποροι, για να περάσουν καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα και να έχουν ένα ακόμη καλύτερο ξεκίνημα για το επόμενο έτος.

 

Για εσάς αυτά τα Χριστούγεννα δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον εαυτό σας και με την αφθονία των αγαθών, έχουν πολύ περισσότερο να κάνουν με την παρέα, τη νοσταλγία, το μοίρασμα, τη φροντίδα και τη χαρά της προσφοράς. Η επιθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους και να πάρετε μέρος σε κάτι που αξίζει τον κόπο, είναι ο οδηγός σας σε πολλά από τα πράγματα που κάνετε το Δεκέμβριο του 2016.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να σας ελκύσει το νερό το Δεκέμβριο του 2016 – κάτι παραθαλάσσιο, μια ξύλινη καλύβα δίπλα σε λίμνη, βόλτες στις όχθες της θάλασσας. Τα θαλάσσια σπορ, η ιστιοπλοΐα ή απλά το διάβασμα ενός βιβλίου στην παραλία, είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

Μπορείτε να πάρετε πολύ καλές αποφάσεις όταν είστε κοντά ή μέσα στο νερό. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι που αφορά το νερό.
Για ακόμη μια φορά, η διασκέδαση και η απόλαυση από ό,τι κάνετε είναι κεντρικό θέμα – αν δεν απολαμβάνετε κάτι, δεν θα συνεχίσετε να το κάνετε. Όσο πιο καλά περνάτε, τόσα περισσότερα από τον εαυτό σας μπορείτε να δώσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Είστε πολύ προσεκτικοί και συστηματικοί, μεθοδικοί και ακριβείς, και έτσι μπορείτε να χειριστείτε τεράστιο όγκο εργασίας.
Θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους Σκορπιούς που τα Χριστούγεννα αποτελούν γι’ αυτούς μια πολύ δραστήρια εποχή του χρόνου, δηλαδή για το λιανικό εμπόριο, τη φιλοξενία, την ψυχαγωγία και την αναψυχή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, μπορείτε να κλείσετε τον χρόνο πολύ επιτυχημένα σε σχέση με τη δουλειά σας. Ο Δεκέμβριος είναι ιδανικός για λεπτομερή εργασία, για τις επικοινωνίες και την παραγωγικότητα. Αν δημιουργείτε πράγματα, μπορείτε να παράγετε περισσότερα προϊόντα και περισσότερα σχέδια.

Μπορείτε να συντονίζετε τη δράση σας, να φτιάχνετε λίστες και να δίνετε προσοχή σε ζωτικής σημασίας λεπτομέρειες που ξεφεύγουν από τους άλλους. Παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος της εργασίας σας θα είναι στα παρασκήνια, είστε ένα ζωτικό μέλος της ομάδας και την κρατάτε ενωμένη.
Οι Σκορπιοί που διοργανώνουν εκδηλώσεις ή εκείνοι που διδάσκουν ή προπονούν αθλητικές ομάδες, μπορούν να είναι πολύ επιτυχείς. Για την ακρίβεια, η επιτυχία είναι σχεδόν εγγυημένη στη δουλειά σας το Δεκέμβριο του 2016.
Όλοι μπορούν να στηριχθούν πάνω σας και θα απολαύσετε αυτή την ευθύνη. Θα είστε πολύ υπερήφανοι από την απόδοσή σας τον Δεκέμβριο, και χάρη σε εσάς τα πράγματα θα πάνε όσο καλά πάνε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66