ζωδια Καρκινος Μάιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

 

Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο του Μαΐου του 2016 και είναι η ιδανική στιγμή για να γεφυρώσετε σχέσεις και να αποκτήσετε νέους συμμάχους. Καλύτερα να βελτιώσετε την επικοινωνία σας σε όλες τις καθημερινές και τις στενές σας σχέσεις – κάποιες φορές η επικοινωνία για τα μικρότερα θέματα μπορείόντως να κάνει την κατανόηση των μεγαλύτερων προβλημάτων ευκολότερη, οπότε μην υποτιμάτε την δύναμη των ψιλό συζητήσεων.

 

 

Είναι ένας πολύ θετικός μήνας για μαθητές που σπουδάζουν επιστημονικά και μαθηματικά θέματα. Το θέμα του Μαΐου είναι να είστε εύκαμπτοι και να προσαρμοστικοί με τους άλλους. Πρέπει να πετύχετε την ισορροπία του να ευχαριστείτε τους άλλους και να μην υποβιβάζετε τις δικές ανάγκες σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχει το δούναι και λαβείν – μπορεί να το παρακάνετε στο σημείο του δούναι, οπότε σιγουρευτείτε να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.
Η τεμπελιά είναι μεγάλο θέμα στο τέλος του μήνα – μπορεί να έχετε κάποιες εκδηλώσεις να παρεβρεθείτε, όπου μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε λίγο. Η αυτοκυριαρχία είναι επίσης μεγάλο πρόβλημα, οπότε αντιμετωπίστε τιςπερισσότερεςυποχρεώσεις που έχετε στην αρχή του μήνα για να ξεμπερδεύετε με αυτές.
Προσέξτε την κατανάλωση του αλκοόλ και των πρόχειρων γευμάτων αυτό το μήνα, καθώς το αυξημένο ζάχαρο στο αίμα μπορεί να προσθέσει σημαντικά στα επίπεδα του άγχους σας και να σας προκαλέσει εναλλαγές στην διάθεση.

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Μετά τις 22 θα είστε πολύ απασχολημένοι με το να διαπραγματεύεστε και να πείθετε. Αν εργάζεστε στα μέσα ενημέρωσης, την φιλοξενία, τις πωλήσεις ή σε οποιαδήποτε σχετική βιομηχανία, αυτός ο μήνας θα είναι σημαντικά παραγωγικός.
Είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρώσετε τα συμβόλαια και τις διαπραγματεύσεις σας μετά τις 22 του μήνα, γιατί όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, η κατανόηση εξανεμίζεται και η συμφωνίες θα είναι δυσκολότερο να επιτευχθούν.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η διπλωματία είναι πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή, σημασία έχει αυτό που λέτε και ο τρόπος που το λέτε. Μην τα λέτε ωμά και να είστε όσο ανοιχτοί μπορείτε όταν δουλεύετε μέσα σε ομάδα˙ μην αφήνετε κανέναν εκτός.
Οι αποφάσεις που παίρνεται στην εργασία σας μπορεί να είναι σημαντικά επηρεασμένες από το ασυνείδητο σας – οπότε ακόμα και αν πιστεύετε πως είστε πολύ λογικοί και ορθολογιστές, μπορεί και να μην είστε.

zwdia

Πάρτε τις συμβουλές και τις κριτικές που σας γίνονται στα σοβαρά.
Έχετε στο νου σας αυτούς που προσπαθούν να σας υπονομεύσουν ή δρουν εν αγνοία σας για να έχουν το πλεονέκτημα – «κρατήστε τους φίλους σας κοντά και τους εχθρούς σας ακόμα κοντύτερα» είναι η συμβουλή για αυτό το μήνα. Μην εφησυχάζεστε σχετικά με τον ανταγωνισμό σας – παρατηρείτε τις κινήσεις του προσεκτικά.
Είναι επίσης ένας πολύ καλός μήνας για τους επαγγελματίες αθλητές.