ζωδια Κριος Ιουλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

 

Ο αυτοέλεγχος είναι ένα θέμα τον Ιούλιο του 2016. Δεν είστε πολύ πειθαρχημένοι – καλά, είναι και καλοκαίρι και θα θέλετε να αφεθείτε ελεύθεροι- αλλά μην το παρακάνετε κιόλας.
Δεν είναι η ιδανική στιγμή για δίαιτες: πρόκειται να το παρακάνετε και να το μετανιώσετε αργότερα. Από την άλλη πλευρά, είναι ένας πολύ κοινωνικός και ευχάριστος μήνας, αρκεί να μπορούν να αποφευχθούν οι υπερβολές. Μην το παρακάνετε με την πιστωτική σας κάρτα, επίσης.

 

Μια κάποια έλλειψη διακρίσεων με τους φίλους που κάνετε παρέα ή με την συνοδεία που κρατάτε τον Ιούλιο του 2016, είναι δυνατόν να προκαλέσει προβλήματα και τσακωμούς στο σπίτι σας – ίσως περισσότερο με τα μέλη της οικογένειας σας, από ότι με τον / την σύζυγο ή το ταίρι σας.
Προσπαθείτε να είστε τα πάντα για όλους και αυτό απλά δεν λειτουργεί για σας τον Ιούλιο- είστε πνιγμένοι στη δουλειά και τα πράγματα είναι πυρετώδη στο σπίτι – μην προσπαθήσετε να είστε υπεράνθρωποι. Βάλτε προτεραιότητες και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, καλύτερα να το ξεπεράσουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Μην τζογάρετε με τη διαίσθηση σας τον Ιούλιο του 2016. Μπορεί να αισθάνεστε τυχεροί, αλλά μην επιτρέψετε σε αυτό το συναίσθημα να σας παρασύρει στον εφησυχασμό πως όλα θα είναι εντάξει. Μπορεί να μην είναι και θα μπορούσατε να προσγειωθείτε πάνω στο κεφάλι σας.

Να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις που είναι περισσότερες από αυτές που μπορείτε να προσφέρετε, όταν πρόκειται για τους πελάτες σας.
Υπάρχει μια μάχη μεταξύ μυαλού και καρδιάς στην δουλειά σας τον Ιούλιο του 2016, και θα σας είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα συναισθήματα σας έξω από τις αποφάσεις σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Μπορεί να αντιπαθήσετε απευθείας έναν νέο συνάδελφο ή έναν πελάτη, και θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να κρύψετε αυτό το αίσθημα εκνευρισμού. Είναι καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από αυτό το πρόσωπο, όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι πολύ πιθανό τα ένστικτα σας γι’αυτό το άτομο να είναι σωστά, αλλά μπορεί να μην είστε σε θέση να δικαιολογήσετε λογικά τα συναισθήματά σας αν σας ζητηθεί, οπότε καλύτερα να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας.
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα απευθείας. Αποφύγετε τα και σκεφτείτε πολύ και σκληρά προτού τελικά αποφασίσετε την αντιμετώπισή τους. Μια τακτική καθυστέρησης θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά.

zwdia - love