ζωδια Ταύρος Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

tavros-660_27

 

Δεν έχετε σε καμία περίπτωση μικρά αποθέματα ενέργειας και ενθουσιασμού τον Ιούλιο του 2016 και ακόμα περισσότερο είστε πολύ αποφασισμένοι και πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε και να το παρακάνετε.
Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί τον Ιούλιοτου 2016 –μην πιέσετε τίποτα και κανέναν.
Σωματικά, μπορεί να πιέσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ σκληρά. Μπορεί να προπονείστε για κάτι σε αθλητικό πνεύμα και να πιέζετε το σώμα σας στα όρια του – είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσετε τα όρια τώρα. Ίσως περισσότερα να μπορούν να επιτευχθούν εάν χαλαρώσετε λίγο την πίεση.

 

Είναι ζωτικής σημασίας τώρα να σέβεστε τα όρια των άλλων, καθώς, ως μέρος της πίεσης που θέτετε στον εαυτό σας, μπορεί να επηρεάζετε άμεσα κάποιον που ζει μαζί σας ή κάποιον που συνεργάζεστε και θα πρέπει να πάρετε τις ικανότητες και τα συναισθήματά τους υπόψη σας.
Το πολύ γρήγορα και πολύ μακριά, είναι η παγίδα τον Ιούλιο του 2016. Έχετε έναν αέρα αήττητου αυτό το μήνα, που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε υπερβολική επέκταση του εαυτού σας ή στο να χάσετε κάποια προειδοποιητικά σημάδια. Θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο το πώς επηρεάζει τους άλλους αυτό που κάνετε, μπορεί να κατηγορηθείτε για καταπάτηση των άλλων ή για αλαζονεία.

zwdia-09

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Στην ιδανική περίπτωση, μπορείτε να επιτύχετε πολλά τον Ιούλιο του 2016 και η θετική σας στάση, όταν χρησιμοποιείται για να εμπνεύσει και να παρακινήσει τους άλλους, μπορεί να είναι πολύ παραγωγική για όλους. Ωστόσο, εάν ενεργείτε σαν να είστε σε κενό και δεν ανταποκρίνεστε στο περιβάλλον σας, τόσο κοινωνικά, όσο πολιτικά και συναισθηματικά, θα σπαταλήσετε το χρόνο σας, την ενέργεια σας και τους πόρους σας και δεν θα πετύχετε και πολλά.

 

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιούλιου 2016

Βρίσκεστε σε μια οικοδομική φάση ενός νέου έργου τώρα και η δυσκολία είναι ότι νιώθετε πως ορισμένες από τις εργασίες που κάνετε,έρχονται σε αντίθεση με τον τελικό σας στόχο. Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσετε το όραμα, ενώ η προκαταρκτική εργασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη – θα πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στους στόχους σας. Οι πολλές ώρες που βάζετε τώρα στην δουλειά σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love
Το να υποχωρείτε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των συναδέλφων σας ή των ομάδων εργασίας σας, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σημάδι αδυναμίας, αλλά καλύτερα ως ένα μυστικό όπλο αυτό το μήνα.
Ο Ιούλιος του 2016 είναι ένας καλός μήνας για να εργαστείτε πάνω στο δημόσιο προφίλ σας, δηλαδή στο LinkedIn ή μέσω της προώθησης της επιχείρησης σας.
Αποφύγετε απερίσκεπτες αποφάσεις που λαμβάνονται πάνω σε μια στιγμή θυμού ή απογοήτευσης.
Μπορεί να ψάχνετε για δουλειά αυτό το μήνα – ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες.

zwdia-zodia-astrologia-65