ζωδια Μαρτιος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

 

Υψηλή ενέργεια. Καταπληκτική διάθεση. Ακόμη περισσότερη ενέργεια. Μια ακόμα καλύτερη διάθεση. Κάποιες υπέροχες συμπτώσεις. Μερικές καλές ειδήσεις. Ένα φιλί. Μια καλή άσκηση. Ένα υπέροχο δείπνο. Μια προαγωγή; Υδροχόοι, η 1η και 2η του μήνα είναι τόσο καταπληκτικές ημέρες που δεν χρειάζεστε καν αυτή την προαγωγή για να νιώσετε καλά. Αλλά αν έρθει, δεν θα πείτε όχι!

Ο Μάρτιος του 2017 φαίνεται πως θα είναι απίστευτος μήνας, οπότε ρίχνετε μια ματιά στον εαυτό σας που και που, για να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά βιώνετε όλα αυτά τα θαυμάσια πράγματα. Άντε, τσιμπήστε τον εαυτό σας! Είναι πραγματικότητα.

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2017 για τον Υδροχόο, δείχνουν ότι η 8 και η 9 του μήνα έχουν να κάνουν με την ανακάλυψη για εσάς. Τι θα βρείτε; Κάποια συναισθηματικά εμπόδια που βρέθηκαν εκεί για το καλό σας στις 13 και 14. Παραπατήστε πάνω τους, σηκωθείτε και μάθετε κάτι.
Στις αρκετά γειωμένες 19η και 20η, θα είστε σε θέση να συνδεθείτε πολύ καλά με τους ανθρώπους γύρω σας. Μπείτε σε μια χορωδία ή μια ομάδα αυτοβελτίωσης ή ένα μάθημα ζωγραφικής στις 25. Θα ωριμάσετε, Υδροχόοι!
Στις 30 και 31, είστε έτοιμοι να κλείσετε τον μήνα με μια πραγματικά ώριμη προσέγγιση σχεδόν στα πάντα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για τους Υδροχόους δείχνουν ότι έχετε κάνει τόσο καλή δουλειά στην εργασία σας την 1η και 2η του μήνα, που μπορεί να μην παρατηρήσετε καν το αφεντικό σας να μπαίνει στο γραφείο σας για να σας προσφέρει μια προαγωγή. Είστε τόσο συγκεντρωμένοι, τόσο διανοητικά σε φόρμα, τόσο στο πεδίο σας, που δεν μπορεί σχεδόν τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Ο εργοδότης σας θα εντυπωσιαστεί δεόντως, μην ανησυχείτε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Το ένστικτό σας για εξερεύνηση όλων των απόψεων, πριν ασπαστείτε τελικά την καλύτερη απάντηση, θα σας οδηγήσει σε μια πολύ σημαντική ανακάλυψη στις 8 και 9. Θα μπορούσατε να πουλήσετε αυτό το νέο μέσο για τη μείωση του στρες; Στοιχηματίζω ότι θα μπορούσατε!

Λίγο άγχος στη δουλειά σας κρατά σε εγρήγορση – τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να το προσεγγίσετε στις 13 και 14. Άσκηση, άσκηση, άσκηση στις 19 και 20. Το να μείνετε σωματικά και διανοητικά σε φόρμα, είναι ο μόνος τρόπος για να μείνετε σε εγρήγορση στη δουλειά σας, ξέρετε.
Πάρτε την καλλιτεχνική οδό στις 25, Υδροχόοι! Μπαίνετε στο μονοπάτι μιας πολύ λογικής λύσης για τα διαπροσωπικά σας προβλήματα, που ταλανίζουν την κατά τα άλλα ηρεμία στον χώρο εργασίας σας στις 30 και 31. Όλοι, μα όλοι, είναι εντυπωσιασμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera