ζωδια Νοεμβριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zygos-kai-pathos

Είστε προσεκτικοί και συστηματικοί σε αυτά που κάνετε, είστε τελειομανείς και ακριβείς το Νοέμβριο του 2016 και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Έχετε κίνητρα και δεσμεύεστε για συγκεκριμένα αποτελέσματα το Νοέμβρη του 2016. Θα αγνοήσετε τους περισπασμούς και θα εργαστείτε ακούραστα, για να επιτύχετε κάτι που έχετε θέσει ως στόχο. Πρέπει να προσέχετε να μην επικεντρωθείτε τόσο πολύ στη λεπτομέρεια, μέχρι που να χάσετε την ευρύτερη εικόνα.

 

Έχετε μια πολύ πραγματική αίσθηση προσωπικής ευθύνης το Νοέμβριο του 2016. Τα πρότυπα που έχετε θέσει είναι πολύ υψηλά, και δεν θα ανεχτείτε να σας φάνε το χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σας που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Αυτός δεν είναι ένας μήνας που θα μπορέσετε να ανεχτείτε τους άλλους εύκολα, και οι επικρίσεις σας μπορεί ακόμη και να είναι αρκετά σκληρές μερικές φορές – αν και δίκαιες. Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για το ότι είναι σκληροί αλλά δίκαιοι, και αυτό είναι το σύνθημά σας το Νοέμβριο του 2016.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θα είστε επίσης εξίσου επικριτικοί με τον εαυτό σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να κάνετε ένα βήμα πίσω το Νοέμβριο του 2016, καθώς θα μπορούσατε να χάσετε το δάσος κοιτώντας το δέντρο – και αυτό μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό. Μην εργάζεστε σε απομόνωση και παραμείνετε ανοικτοί προς τις ιδέες των άλλων.

Είναι επίσης ένας μήνας αξιολόγησης, για τις αλλαγές που έχετε προσπαθήσει να κάνετε στη ζωή σας – πώς πάνε τα πράγματα και δεν θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο για το πού ακριβώς κατευθύνεστε σε αυτή την περιπέτεια που ονομάζουμε ζωή; Η ζωή είναι μια περιπέτεια πάνω από όλα, η μοναδική σας περιπέτεια και έτσι ποτέ δεν πρέπει να σταματάτε να την σκέφτεστε, να την καλλιεργείτε, να αγωνίζεστε γι’ αυτή και ποτέ να μην αποδέχεστε κάτι λιγότερο από το καλύτερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016
Οδηγήστε πολύ από το αποτέλεσμα το Νοέμβριο του 2016, και είστε λίγο εργασιομανείς. Είστε επίσης πρόθυμοι να αναλάβετε τις δουλειές που κανένας άλλος δεν θέλει να κάνει. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες, εφόσον κρατάτε μια στάση επίτευξης και ακόμα περισσότερο θέλετε να το κάνετε. Στο μυαλό σας επικρατεί η αρχή «αν θες μια δουλειά να γίνει σωστά, κάνε τη μόνος σου».

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεν είναι ότι οι άλλοι δεν μπορούν να την κάνουν σωστά, είναι ότι έχετε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το πώς θέλετε να γίνει κάτι, και έτσι είναι πιο εύκολο για εσάς να το κάνετε μόνοι σας από το να την εξηγήσετε με κάθε λεπτομέρεια.

Στην επιχείρησή σας μπορεί να επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας κάποια πράγματα για τα οποία χρησιμοποιούσατε τρίτους, καθώς μπορεί να είναι ταχύτερο και φθηνότερο. Όπως το να εγκαταστήσετε ένα νέο λογισμικό λογιστικής το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να κρατάτε μόνοι σας τα βιβλία σας, ένα νέο λογισμικό γραφιστικής που μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε τα δικά σας δημιουργικά σχέδια και να τα εμπορευτείτε.

Ο Νοέμβρης του 2016 είναι ένας ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας, δεν είναι ένας μήνας που θα κάνετε πολλά ταξίδια ή θα αλληλεπιδράσετε με άλλους – ενδείκνυται περισσότερο για λεπτομερή εργασία, γραφειοκρατία, εργασία γραφείου, διαχείρισης κλπ.
Αποφύγετε τις νέες οικονομικές επενδύσεις ή τη λήψη δανείων. Κρατήστε απλά τα οικονομικά σας το Νοέμβριο του 2016.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66