ζωδια Φεβρουαριος Τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

Τοξότης
Ο Φλεβάρης είναι ένας πολυάσχολος και ενεργητικός μήνας για εσάς ενώ αντίθετα με τον προηγούμενο θα έχετε την δύναμη και την θέληση να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια. Είναι ένας μήνας επίσης ειλικρίνειας όπου θα θέλετε να σταματήσετε τις καλοσύνες και να αντιμετωπίσετε τα θέματα στην ουσία τους.

Θα είστε πολύ ανυπόμονοι και αυθόρμητοι. Θα είναι δύσκολο για εσάς να συγκρατηθείτε και ίσως αυτό είναι καλό. Μερικές φορές απλά πρέπει να προχωράτε.

Δεν είναι ο καλύτερος μήνας για ομαδική δουλειά καθώς ο ρυθμός σας θα είναι διαφορετικός από των άλλων και ίσως εκνευριστείτε από την πρόοδο. Δεν θα μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την αναποφασιστικότητα καθώς εσείς είστε πρόθυμοι να κάνετε σκληρές επιλογές και να προχωρήσετε.

zodia-taro-45

Μπορεί να εκπλήξετε κάποιους με τον μοναδικό τρόπο που αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και ολοκληρώνετε ότι πρέπει. Η μοναδική προσέγγισή σας είναι αυτό που απαιτείται. Δεν θέλετε να συγκρατείστε πίσω από τίποτα που σας περιορίζει είτε από άτομο, από παράδοση ή από μια γνώμη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θα είστε επίσης προοδευτικοί και πρωτότυποι αυτό τον μήνα. Βρίσκετε την έμπνευση σε ότι σας προσφέρει δρόμο προς τα εμπρός καθώς τώρα περνάτε μια πολύ ανοιχτόμυαλη περίοδο στην ζωή σας. Θα κάνετε εκτεταμένες αναζητήσεις στο διαδίκτυο ειδικά με την πολιτική ή άλλους τρόπους ζωής.

Μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια σχέδια που βελτιώνουν την σπίτι σας. Θα θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο οργανωμένοι, πιο διασκεδαστικό.

Το σπίτι σας είναι το κέντρο κοινωνικών και οικογενειακών εκδηλώσεων αυτό τον μήνα και ίσως ξοδέψετε κάποια χρήματα στην διασκέδαση.

Είναι επίσης μια καλή στιγμή να επενδύσετε σε ότι ακίνητα έχετε και όλη η δουλειά που κάνετε μόνοι σας θα ενισχύσει την αξία τους.

 

 

zodia-zvdia-oroskopio-11
Επαγγελματικά.
Ο Φλεβάρης είναι ένας υπέροχος μήνας για εφευρέτες και για όσους δουλεύουν σε επιστημονικούς ή τεχνικούς τομείς. Ο ρυθμός αλλαγής στον τομέα σας είναι γρήγορος και είναι στο προσκήνιο με τις ιδέες σας. Τώρα θα είναι ένας υπέροχος μήνας για να σκεφθείτε με διαφορετικό τρόπο και να κάνετε σχέδια που δεν έχουν δοκιμαστεί πριν.

Θα έχετε την ικανότητα να ξέρετε ότι συχνά μια νέα προσέγγιση απαιτείται και εσείς είστε αυτά τα άτομα. Είστε πολύ αισιόδοξοι τώρα και αυτό είναι ενθαρρυντικό για όλους που είναι όπως εσείς και δεν επιτρέπουν σας εμπόδια να τους απογοητεύουν.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να δουλέψει κάποιος μαζί σας αυτό τον μήνα λόγω της επικίνδυνης προσέγγισής σας και την απροθυμίας σας να ακούσετε συμβουλές, υπάρχει τρόπος να καταφέρετε να συνεργαστείτε με τους άλλους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν είστε πολιτικός ή είστε στο προσκήνιο κοινωνικά μπορεί να οδηγήστε από μια δύναμη για καλό. Ίσως οι πεποιθήσεις σας να φέρουν αλλαγές προς το καλύτερο. Δεν θα σας λείπει η θέληση και οι ιδέες αυτό τον μήνα αλλά να θυμάστε ότι ένα κόμπλεξ ανωτερότητας μπορεί να σας φέρει περισσότερους εχθρούς παρά φίλους.

Μπορείτε να επιτύχετε πολλά και μπορείτε να κάνετε την διαφορά με ότι και να ασχολείστε με το να είστε αυτοί που βλέπουν όσα χάνουν οι άλλοι. Θα πρέπει όμως να είστε πιο διπλωμάτες και να κινείστε πιο ομαλά.

Μπορεί να προσβάλλετε κάποιον αυτό τον μήνα. Ίσως σας δείξει την ενόχλησή του/της αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ομαλή κατάσταση για καλό όλων.

Υπάρχει μια επιθετική πλευρά τον Φλεβάρη για εσάς αλλά μπορείτε πολύ έξυπνα να πάρετε ότι θέλετε αν κατευθύνεστε την επιθετικότητά σας στο να είστε έξυπνοι και με στρατηγική.

zodia-zvdia-75