ζωδια για ελεύθερους 17/01 Τρίτη

erwtikes-1314

ζωδια για ελεύθερους 17/01 Τρίτη

ζωδια κριός
Αφήστε τους άλλους να σας λαχταρούν και να σας θέλουν περισσότερο! Μια γρήγορη συζήτηση για κάποια ενδιαφέροντα θέματα, είναι πολύ καλύτερη από το να μπείτε σε λεπτομέρειες και να βαρύνει το κλίμα. Αφού φροντίσετε να διαφανεί ότι ενδιαφέρεστε, αφήστε τους να έρθουν οι άλλοι σ’ εσάς.

ζωδια ταύρος
Τα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά ταξίδια αρχίζουν με ένα βήμα – το πρώτο. Μην απασχολείτε το μυαλό σας σχεδιάζοντας πλήρες δρομολόγιο για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Σταματήστε το «εδώ και τώρα» και τότε θα συνειδητοποιήσετε πόσα χάνατε!

 

ζωδια δίδυμοι
Είστε από τη φύση σας ιδιοσυγκρασίες που αγαπάτε το φλερτ, και αυτή είναι μια περίοδος που τα άστρα σας ευνοούν πιο πολύ σε αυτό τον τομέα. Είναι ο κατάλληλος καιρός να αρχίσετε να δείχνετε ενδιαφέρον σε όσα έχουν να σας πουν οι θαυμαστές σας…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αυτές οι μέρες απαιτούν από πλευρά σας να πάρετε κάποια ρίσκα, προκειμένου να αρχίσει να κινείται πιο πολύ ο τομέας του ρομάντζου! Διατηρήστε ένα χαλαρό ύφος και αφήσετε να δοθεί η εντύπωση ότι κοιτάτε το αντικείμενο του πόθου σας φιλικά. Έτσι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε τις περαιτέρω κινήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Νέες φιλικές γνωριμίες – κάτι που είναι πολύ εύκολο για εσάς αυτή την περίοδο – σημαίνουν νέες πιθανότητες και σε άλλους τομείς. Ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να προκύψει κάτι περισσότερο από μια φιλική σχέση. Εξάλλου ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας να κρατάτε χαλαρούς τόνους, χωρίς να σας ασκούν καμία πίεση.

ζωδια παρθένος
Οι προσπάθειές σας στο ρομαντικό πεδίο θα έχουν αμφιταλαντευόμενες εξελίξεις αυτή την περίοδο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες, είναι να βασίσετε τις επιλογές σας σε προσεκτική παρατήρηση. Όσο λιγότερα λέτε, τόσο καλύτερα για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Να παραμένετε συνεχώς ενήμεροι για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, για κάθε νέα ταινία που βγαίνει στον κινηματογράφο, για κάθε ενδιαφέρον βιβλίο που συστήνουν οι κριτικοί. Αυτά θα είναι τα όπλα σας για να κάνετε μια νέα προσέγγιση διανοητικού επιπέδου, ώστε να εκπλήξετε και να εντυπωσιάσετε!

ζωδια σκορπιός
Είναι πολύ πιθανό να προσπαθείτε να παραβλέψετε ένα στοιχείο του χαρακτήρα του καινούργιου ατόμου που έχει μπει στη ζωή σας, είτε αγνοείτε επιδεικτικά το ένστικτό σας που σας κεντρίζει συνεχώς. Έχει φτάσει η στιγμή να αναρωτηθείτε για τους λόγους που συμβαίνει αυτό, με ρεαλιστική σκέψη και όχι άλλο κρύψιμο κάτω από το χαλί…

ζωδια τοξότης
Υπάρχουν πολλά επίπεδα ερμηνειών στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτή την περίοδο. Αν εστιάσετε την προσοχή σας, θα καταφέρετε να καταλήξετε σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Έτσι όλα θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα στη συνέχεια!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Μιλήστε όσο το δυνατόν λιγότερο σήμερα, ακόμη κι αν η συντροφιά σας έχει βάλει μοτεράκι στο στόμα! Λίγη ευαισθησία, λίγα καίρια σχόλια και πολλές ματιές όλο νόημα, θα σας βάλουν σε θέση ισχύος.

ζωδια υδροχόος
Αφήστε τα γνωστά τετριμμένα κομπλιμέντα και τα πολυφορεμένα κόκκινα τριαντάφυλλα, για τα άτομα με περιορισμένη φαντασία. Εσείς έχετε τη δημιουργική φαντασία και τον τρόπο να κάνετε τα πάντα εντελώς διαφορετικά και καλύτερα!

ζωδια ιχθύες
Αφήστε ανοικτό το πρόγραμμά σας και ανοίξτε το μυαλό σας σε κάθε πρόταση που θα σας γίνει. Ακόμη κι αν έχετε ήδη κανονίσει το ραντεβού σας, να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει αλλαγή σχεδίων – και αυτός ο αυθορμητισμός θα απογειώσει τη διασκέδαση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75