ζωδια για ελεύθερους 18/06 Κυριακή

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 18/06 Κυριακή

ζωδια Κριος
Έχετε και καινοτόμα σκέψη και φοβερό τρόπο να ολοκληρώνετε αυτό με το οποίο καταπιάνεστε τώρα – οπότε πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδιότητες στην ερωτική σας ζωή; Ξεκινήστε κάτι – και αφήστε το να συμβεί.

ζωδια Ταυρος
Να περιμένετε μια λίγο περίεργη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή τώρα. Ενώ αρχικά μπορεί να αντιδράσετε και να ανησυχήσετε, να θυμάστε ότι το διαφορετικό δεν είναι απαραίτητα κακό – και ότι τα ετερώνυμα όντως έλκονται.

 

ζωδια Διδυμοι
Ναι, θα πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην αφήσετε την ευφυΐα σας να επέμβει. Αναλογιστείτε όλους τους παράγοντες τώρα και σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να το καταφέρετε πιο γρήγορα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Ναι, είστε συναισθηματικό άτομο. Αλλά αυτό που για εσάς είναι απλά μια διάθεση, κάποιος άλλος μπορεί να θεωρήσει ότι αντιπροσωπεύει όλη σας την προσωπικότητα. Προσπαθήστε να ελέγχετε τα στιγμιαία συναισθήματά σας και αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Ψάχνετε το σωστό άτομο ή απλά κάποιο για τώρα; Αν ισχύει το πρώτο, θα πρέπει να μάθετε να καλλιεργείτε την υπομονή, ειδικά αυτή τη στιγμή που τα άστρα λένε ότι η πρόοδος στα ερωτικά σας είναι λίγο ασαφής.

ζωδια Παρθενος
Πάνω που νομίζατε ότι τα είχατε καταλάβει όλα, προκύπτει κάτι αναπάντεχο, συναίσθημα ή άτομο. Μην το αφήνετε να σας καταβάλλει – αντ’ αυτού ανοίξτε διάπλατα την καρδιά και το μυαλό σας και ετοιμαστείτε για κάτι καινούργιο.

ζωδια Ζυγος
Η δημιουργική σας πλευρά είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο. Τα πάτε περίφημα με καινούργια άτομα και η πιθανότητα να βρείτε έναν καινούργιο έρωτα υπάρχει στον αέρα. Είναι μια καλή μέρα για να είστε ο εαυτός σας – εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο.

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Οι ιδέες σας σχετικά με μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να διαφέρουν από αυτές που έχει κάποιος άλλος αυτή τη στιγμή, και αυτό μπορεί να προκαλέσει λίγη ένταση. Επικοινωνήστε μαζί του και προσπαθήστε να καταλάβετε τη δική του οπτική – και θυμηθείτε να είστε ανοικτοί σε διαφορετικές απόψεις.

ζωδια Τοξοτης
Αρπάξτε κάποιον που μπορεί (σχεδόν) να έχει την ίδια αίσθηση περιπέτειας με εσάς και εξερευνήστε μια νέα γειτονιά, κουζίνα ή ο,τιδήποτε εξάπτει τη φαντασία σας – ή κάντε το μόνοι σας για επιπλέον ενθουσιασμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Καλό είναι να σκέπτεστε το οικονομικό σας μέλλον αλλά τι γίνεται με τα πράγματα που είναι λιγότερο χειροπιαστά; Φροντίστε τα συναισθηματικά σας αποθέματα, αποθηκεύοντας λίγο κάρμα γεμάτο αγάπη για αργότερα.

ζωδια Υδροχοος
Ας μιλήσουμε για κάτι νέο και βελτιωμένο! Αυτά που στέλνει το σύμπαν προς το μέρος σας, είναι γεμάτα πιθανότητες για εμπνευσμένες (και συγκλονιστικές) αλλαγές. Για να μην αναφέρουμε το πόσο ελκυστικοί είστε τώρα. Είναι ο κόσμος σας – καλώς ήρθατε!

ζωδια Ιχθυες
Συμβαίνουν τόσα πολλά, που το κεφάλι σας (και η καρδιά σας) έχει μπερδευτεί. Δείξτε επιείκεια στον εαυτό σας και δώστε του λίγο χρόνο για να τα σκεφτεί όλα από την αρχή. Λίγη ονειροπόληση μπορεί να σας δώσει μια προοπτική που δεν είχατε φανταστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65